Feestelijke opening Eye Wish Haasewinkel Tubbergen

Zakelijk

TUBBERGEN – Zaterdag 21 april opende Eye Wish Haasewinkel Tubbergen na een kortstondige verbouwing haar deuren. Het interieur van de winkel is grondig onder handen genomen en heeft nu een eigentijdse uitstraling die wordt verrijkt met prachtige brillen van diverse topmerken. Het team en de service waar Haasewinkel Oogmode & Optometrie al jaren om bekend staat, blijft daarentegen onveranderd. “Goede, persoonlijke service staat bij ons al vierendertig jaar hoog in het vaandel en dat zal ook de komende jaren zo blijven. Zo kunnen klanten ook in de toekomst terecht bij onze vaste optometristen, contactlensspecialisten en opticiens”, aldus Kitty Haasewinkel.

Op feestelijke wijze is de winkel afgelopen zaterdag geopend. Alle klanten waren persoonlijk uitgenodigd voor de openingsdag. Onder het genot van een hapje en een drankje kon men de nieuwe winkel bewonderen en een persoonlijk stijladvies ontvangen van een professionele styliste van Eye Wish. Daarnaast maakte het winkelende publiek kans op een waardebon ter waarde van € 500,- en kregen klanten bij aankoop van een bril een gratis merkzonnebril cadeau. Deze laatstgenoemde openingsactie loopt de komende weken nog door. De zaak in Enschede onderging dezelfde metamorfose en opende twee weken geleden al haar deuren als Eye Wish Haasewinkel Enschede.

De persoonlijke service blijft
Voor de klanten van Haasewinkel Oogmode & Optometrie zal er niets veranderen, maar de keuze om franchisenemer van Eye Wish Opticiens te worden was voor Kitty en haar broer Frank Haasewinkel een logische keuze. “Met het oog op de toekomst biedt het ons veel meer mogelijkheden in deze snel veranderende markt. Zo kunnen we bijvoorbeeld veel sneller wisselen van collectie en daarbij heeft Eye Wish afspraken met zorgverzekeraars. Als zelfstandig opticien is dit bijna niet bij te houden”, aldus Frank. De keuze om zich aan te sluiten bij Eye Wish was vanzelfsprekend vertelt Kitty: “We hebben deze keuze gemaakt, omdat Eye Wish tot het hoge segment van de branche behoort. De kwaliteit waar Eye Wish voor staat, sluit goed aan bij onze visie. Door ons hieraan te binden, kunnen we onze klanten meer bieden en ook onszelf blijven.”

34 Jaar oogmode en optometrie in Tubbergen
Haasewinkel is ruim 34 jaar een gevestigde naam in de regio. In 1984 zette Frank Haasewinkel de winkel in Tubbergen op. Acht jaar geleden maakte hij een zijstap als eigenaar van een aantal hoorwinkels en nam zus Kitty de zaak van hem over. In 2014 keerde Frank terug in het bedrijf en een jaar later is Haasewinkel uitgebreid met een tweede winkel in Enschede. Kitty: “Ik richt me voornamelijk op het management en de verkoop, terwijl Frank zich bezighoudt met oogmetingen en het aanmeten van contactlenzen.” Ruim een jaar geleden zette hij het Pro-Vision Center op. Dit is een optometrische kliniek waarin gespecialiseerde optometristen en orthoptisten persoonlijke oogzorg in de ruimste zin van het woord leveren. “Pro-Vision is ontstaan vanuit de noodzaak de druk op specialisten in het ziekenhuis te verlichten. Patiënten met een doorverwijzing van de huisarts kunnen bij ons terecht voor onder andere uitgebreide oogonderzoeken en het opsporen van afwijkingen of ziektes aan het oog”, vertelt Frank. Pro-Vision is momenteel gevestigd in Enschede en Tubbergen. In de toekomst zal dit uitbreiden naar Denekamp waar Frank een dependance zal openen in het nieuwe gezondheidscentrum.

Meer oog voor jou
Eye Wish Opticiens staat voor extra aandacht. De ervaren opticiens en stylisten nemen de tijd om klanten en hun ogen te leren kennen. Zo worden klanten voorzien van een zo goed mogelijk advies over welke bril het beste bij hen past. Het eigentijdse assortiment bestaat uit de nieuwste collecties van topmerken als Ray-ban, Boss, Michael Kors, Gucci en Fendi. Verder biedt Eye Wish een uitgebreid pakket contactlenzen, bestaande uit de nieuwste generaties silicone zachte (dag)lenzen en nachtlenzen die worden aangemeten door specialisten. Alle al jaren bekende specialisten van Haasewinkel Oogmode & Optometrie blijven service verlenen in de nieuwe Eye Wish winkel.