Edwin Paus en Ronald Lenferink bundelen krachten in nieuw accountantskantoor

Zakelijk

GEESTEREN - Edwin Paus en Ronald Lenferink zijn 1 september gestart met hun eigen accountantskantoor, te weten Lenferink Paus Accountants en Adviseurs. Ze hebben alle twee een jarenlange ervaring in de accountancy en mochten al bij vele ondernemingen in de keuken kijken. Volgens hen werd het tijd om hun eigen kantoor op te starten, ze liepen al even met deze gedachte rond. Ronald nam het initiatief zijn oud-collega te bellen, want zoals hij aangeeft: “Een sparringpartner is wel gewenst, zeker in ons vak weten twee er meer dan één”. De locatie was snel gevonden want in de Geesterse bibliotheek aan de Vriezenveenseweg, tegenwoordig beter bekend als multifunctioneel gebouw de Ontmoeting, was een mooie kantoorruimte vrij.

Edwin: “De ingang van ons kantoor bevindt zich aan de kant van de basisschool en dat zal wellicht de eerste keer even zoeken zijn, maar wij wijzen klanten als ze bij ons voor het raam staan graag de weg.” Ronald woont in Harbrinkhoek en Edwin in Geesteren, dus de locatie in de Ontmoeting was dan ook een prima plek om de onderneming op te starten.

Ervaring in verschillende branches
Van starters tot gevestigde ondernemers en van ZZP'ers tot MKB-ondernemers, ze zijn allen bij Lenferink Paus van harte welkom. Het duo heeft ervaringen met ondernemingen in verschillende branches zoals de bouw, detailhandel, vrije beroepen en de agrarische sector. Mocht een vraagstuk toch te ingewikkeld zijn, dan kunnen ze putten uit een netwerk van specialisten. Er wordt gebruik gemaakt van slimme financiële softwarepakketten die met elkaar samenwerken. “Administraties worden zo ingericht dat de ondernemer altijd een up to date financieel inzicht heeft. Samen met een volledig dienstenpakket, onze expertise en betrokkenheid verwachten we een goede gesprekspartner te zijn voor onze klanten”, legt Ronald uit.

Vaste jaarprijs
De start vanuit Geesteren, zonder hoge huisvesting- en overheadkosten, maakt het mogelijk de kennis in te zetten voor een eerlijke prijs. Edwin: “We willen daar waar het kan de klanten een vaste jaarprijs voor de standaard dienstverlening aanbieden zodat de klanten vooraf weten waar ze aan toe zijn, elk telefoontje wordt bij ons echt niet gefactureerd.” Mocht een ondernemer in verband met bijvoorbeeld ziekte of zwangerschap tijdelijk verlegen zijn om een administrateur of controller, ook dat kan door de heren tegen een gunstig tarief worden ingevuld. Voor meer informatie kan worden gekeken op de website www.lenferinkpaus.nl, of door telefonisch contact op te nemen met 0546-799849.