Dianne Kamphuis als spiritueel begeleider ‘brug tussen twee werelden’

Zakelijk

HARBRINKHOEK – Dianne Kamphuis-Veldhuis werkt, naast haar parttime baan als KCC-medewerkster bij de overheid, als spiritueel begeleider (medium). In haar praktijkruimte aan huis in Harbrinkhoek geeft ze consulten (readingen en/of healingen) en trainingen/cursussen intuïtieve ontwikkeling en spiritualiteit en houdt ze workshops intuïtief schilderen. Daarnaast verzorgt Dianne aan grote en kleine groepen (in zalen en huiskamers) demonstraties mediumschap.

“Van jongs af aan ben ik me er van bewust dat er ‘een andere wereld’ om me heen is. Ook voelde ik veel intuïtief aan. Helaas realiseerde ik me toentertijd niet dat dit niet gek is. Ik voelde me in gezelschappen altijd een vreemde eend in de bijt en begreep mezelf en de mensen niet. Jarenlang heb ik me anders en hierdoor ook vaak ongelukkig gevoeld. Mijn gevoelige kant durfde ik niet te laten zien. Zo groeide er langzaam een conflict tussen mijn innerlijke belevingswereld en het gedrag dat ik aan de buitenkant liet zien. In gedachten sprak ik met grote regelmaat met mijn vrienden in de Ongeziene Spirituele Wereld en naar de buitenwereld toe deed ik de dingen die ik dacht dat van me verwacht werden”, vertelt Dianne. De omslag kwam na het overlijden van haar moeder in 2012. “Ze is 86 jaar oud geworden en heeft de laatste jaren van haar leven vaak tegen me gezegd: “Dianne als ik dood ben kom ik bij je ‘spoken’, zodat je weet dat ik er nog ben”. En dat heeft ze gedaan! Ik heb haar gehoord, geroken en gevoeld. En nog steeds weet ik precies wanneer ze heel dichtbij is.”

Driejarige opleiding
Kort na het overlijden van haar moeder kwam Dianne bij ‘toeval’ in aanraking met het Centrum voor Mediumschap en Training. Al bij de eerste kennismaking gaf ze zich op voor de driejarige opleiding ‘Intuïtieve ontwikkeling en mediumschap’. Hierin wordt mediumschap onderwezen naar Engelse normen en maatstaven. In Nederland mag eenieder zich ‘medium’ noemen. In Engeland is dit anders, daar moet eerst een gedegen opleiding worden gevolgd. Dianne’s mentor volgde die opleiding en is daardoor bevoegd de opleiding ook in Nederland aan te bieden. “In de loop van deze drie studiejaren zijn een groot aantal puzzelstukjes in mijn leven op de plaats gevallen. Ik ontdekte wat ik eigenlijk altijd heb geweten, namelijk dat we na de dood verbonden blijven met onze dierbaren en kennissen. Die verbondenheid maakt dat iemand na zijn of haar dood bij ons kan komen en wij hun aanwezigheid kunnen waarnemen. Onze overleden dierbaren willen maar wat graag laten merken dat ze nog altijd rondom ons zijn”, legt Dianne uit.

Healing
In het derde jaar volgde de Harbrinkhoekse tevens een opleiding healing. Ook dit sprak haar enorm aan. Dianne: “Heel goed kan ik me uit mijn kindertijd herinneren dat kinderen uit mijn omgeving hun zieke dieren of dieren die ze in de natuur gewond hadden aangetroffen, bij mij brachten. Ik deed dan uiteraard enorm mijn best om deze dieren weer op te knappen. Nu realiseer ik me dat ik toentertijd al met healing bezig was. Het is dan ook niet alleen voor mensen, maar kan ook prima aan dieren en planten worden gegeven.” In 2016 sloot Dianne alle opleidingen met goed gevolg af en doorliep ze vervolgens nog een cursus magnetiseren en voetreflex. Sindsdien werkt ze, naast haar negentien-urige baan als KCC-medewerkster bij de overheid, als spiritueel begeleider. “Ik ben ontzettend dankbaar dat ik de brug (doorgeefluik) mag zijn tussen de onze en de Ongeziene Spirituele wereld (de wereld van liefde). Ik zie er naar uit om belangstellenden in mijn praktijk ‘Brug tussen 2 werelden’ of ergens op locatie te mogen begroeten. Meer informatie is te vinden op www.tussenwerelden.nl en op de Facebookpagina Dianne.Brugtussen2werelden

Zakelijk

Nieuwe eigenaar voor Primera Tubbergen

Alex Gorgis (25) is de nieuwe eigenaar van de Primera in Tubbergen. Hiermee wordt zijn droom van een eigen onderneming werkelijkheid. Na een aantal jaren werken als manager bij de McDonald’s locatie...
Lees verder