DentalSave: persoonlijke aandacht, service en vooral nog meer tijd voor de cliënt

Zakelijk

ALBERGEN – De voorbereidingen waren geruime tijd in volle gang maar nu is de kop eraf; in de tweede week van augustus opende Irma Godeke-Velthof haar eigen tandtechnisch laboratorium in Albergen. De Albergse is ook docent aan de Dutch HealthTec Academy (DHTA) waar ze toekomstige tandtechnici opleidt. Met meer dan dertig jaar ervaring in de tandtechniek wil ze met haar eigen bedrijf DentalSave Tandtechniek mensen een mooie glimlach en zelfvertrouwen geven. Dat doet Irma samen met oud-collega Dennis Verver, die ook al twaalf jaar in het vak zit. Beide klinisch prothese technici (KPT-ers) gaan voor meer aandacht en kwaliteit voor hetzelfde geld.

Persoonlijke aandacht, service en vooral nog meer tijd voor de cliënt is wat Irma Godeke drijft om zelfstandig te starten. Een bewuste keus van de Albergse KPT-er die jarenlange ervaring heeft opgedaan bij een van het meest gerenommeerde tandtechnische laboratorium in Almelo: “Een nieuwe gebitsprothese en de daaraan voorafgaande behandelfase brengen voor de cliënt vaak een stuk onzekerheid en emotie mee, dat met persoonlijke aandacht en een helder plan voor een groot deel kan worden weggenomen. Met een kleinschalige manier van werken wil ik in die behoefte voorzien. Dit alles volgens dezelfde voorwaarden en prijzen die zorgverzekeraars en tandartsen hanteren.”

Iedereen kan er terecht
Irma en Dennis beschikken over een uitgebreid netwerk aan tandartsen en tandtechnische laboratoria. Iedereen kan bij hen terecht. DentalSave kan volledige of gedeeltelijke gebitsprotheses aanmeten en zorgdragen voor reparaties, aanpassingen, nazorg en onderhoud. Wat cliënten zich misschien niet realiseren, is dat ze direct bij DentalSave terecht kunnen. Zij zorgen dan voor het contact tussen de cliënt en de eigen tandarts. “Wij maken tevens voorzieningen voor mensen met kaakproblemen, gebitsbeschermers, anti-snurkbeugels en bleeklepels. Ook verzorgen wij voor implantaten het voortraject en verwijzingen naar de implantoloog of kaakchirurg”, legt Irma uit. Irma en Dennis zijn tevens allebei aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandtechniek en volgen jaarlijks de nieuwste bij-/nascholingsstudies.

Flexibele openingstijden
Naast de ruime ervaring, vakkennis en contacten zijn de flexibele openingstijden van DentalSave Tandtechniek uniek. “In overleg is het mogelijk een afspraak te maken, ook in de avonduren of op zaterdagmorgen. Deze flexibiliteit is ideaal voor mensen met een baan, waarbij het niet eenvoudig is onder werktijd voor meerdere afspraken vrij te nemen. Zo sluit DentalSave Tandtechniek waar mogelijk aan op de wensen van de cliënt.”

Arbeidsveiligheid voor praktijken
DentalSave is allround en biedt meer. Zij verzorgen bovendien professioneel veiligheidskundig advies aan tandartsen en tandtechnische laboratoria in samenwerking met erkend veiligheidskundige Harrie Godeke, de man van Irma. Hij is gespecialiseerd in richtlijnen voor hygiëne (Wet Infectie Preventie) en zorgt met een risico-inventarisatie & evaluatie (RI&E) en bijbehorend advies voor een praktijk die voldoet aan de richtlijnen van de Arbo.

Afspraken en informatie
Twijfelt u over een behandeling of zijn er vragen? Een eerste stap kan soms lastig zijn. Neem geheel vrijblijvend contact op voor informatie en advies. DentalSave neemt ook dan de tijd voor u en kan veel vragen direct beantwoorden. Bel 085-2736069/06-53205472. Geen gehoor? Laat dan de gegevens achter op het online contactformulier van www.dentalsave.nl. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld. Tandtechnisch laboratorium DentalSave is gevestigd aan de Rosmolen 14 in Albergen.