CijferMeester Accountant Grooten nu in Harbrinkhoek én Hengelo

Zakelijk

HARBRINKHOEK - Mark Grooten is AA-accountant en beschikt over een jarenlange ervaring als accountant, adviseur en controller. Door de opgedane ervaring in diverse branches is hij in staat om ZZP'ers en MKB-ondernemers in bijvoorbeeld de detailhandel, bouw en vrije beroepen van dienst te zijn. Grooten is aangesloten bij de landelijke organisatie CijferMeester, dat bestaat uit accountant-, administratie- en belastingadvieskantoren. Daarnaast wordt direct samengewerkt met diverse beschikbare specialisten bij uitgebreide vraagstukken.

Mark Grooten: “Ik heb mij aangesloten bij CijferMeester omdat ik professioneel en gedegen te werk wil gaan, waarbij de continuïteit is gewaarborgd. ZZP'ers en MKB-ondernemers verdienen een gesprekspartner die goed op de hoogte is van nieuwe ontwikkelingen en de snel veranderende regelgeving. Ik bied een compleet dienstenpakket aan en maak gebruik van slimme financiële softwarepakketten om klanten zoveel mogelijk te ontzorgen en een actueel beeld te geven. MKB-ondernemers willen graag met hun eigen bedrijf bezig zijn en minder met de administratie en alles wat daarbij komt, is mijn ervaring.” Het brede dienstenpakket bestaat uit het verwerken van de financiële administratie, het bijhouden van de loonadministratie, het verzorgen van belastingaangiften (inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting) en advisering. Uiteraard wordt ook een jaarrekening opgemaakt voorzien van een samenstellingsverklaring door accountant Mark Grooten. Mocht een ondernemer in verband met ziekte en/of zwangerschapsverlof een controller of administrateur nodig hebben, dan kan dit ook tegen gunstige tarieven worden ingevuld.

Vestiging in Harbrinkhoek en Hengelo
Sinds 1 oktober heeft CijferMeester Accountant Grooten ook een kantoor in bedrijvenverzamelgebouw Porta1 aan de Demmersweg 38 in Hengelo. Een locatie met een goede bereikbaarheid nabij de snelweg. “ZZP'ers en MKB-ondernemers weten mij inmiddels goed te vinden. Het is prettig om persoonlijk contact te hebben en om even zaken te kunnen bespreken. Vandaar dat ik naast mijn kantoor in Harbrinkhoek ook kantoor houd in Hengelo. Goed bereikbaar en persoonlijk betrokken zijn, vind ik belangrijk!”, vertelt Mark Grooten.

Vaste maandbedragen
Uitgangspunt van de dienstverlening zijn vaste maandbedragen. Veel voorkomende vragen zitten bij de dienstverlening in. Dus geen vervelende facturen achteraf voor telefoontjes die elders gewoon geld kosten. Mark Grooten: “Ik krijg van mijn klanten terug dat ze het fijn vinden als ze weten welk vast bedrag ze kwijt zijn. Ze weten dan waar ze aan toe zijn. Doordat ik weinig overhead en extra kosten heb, kan ik een eerlijk en vast tarief neerleggen. Ik ben zeer concurrerend vergeleken met andere accountant- en administratiekantoren. De kwaliteit en omvang van de dienstverlening dat ik bied is immers hetzelfde. De deuren staan altijd open voor een kennismakingsgesprek en een kop koffie. Proat'n kunt wie altied!” Voor meer informatie kan gekeken worden op de website www.cijfermeester.nl/tubbergen of door vrijblijvend telefonisch contact op te nemen met: 0546-708514. Ook na kantooruren telefonisch en via Whatsapp bereikbaar (06-10546455).