AUTODÖBBER opent nieuw bedrijfspand voor publiek

Zakelijk

GEESTEREN - Precies tien jaar geleden begonnen Lars en Brenda Döbber met hun bedrijf AUTODÖBBER aan ’n Mös in Geesteren. Zowel de werkzaamheden, de specialisaties als de klantenkring namen zodanige vormen aan dat de zaak uit zijn jasje groeide. De afgelopen drie maanden bouwde het ondernemersechtpaar daarom een nieuw pand aan de Lutkeberg 38. De opening van AUTODÖBBER wordt zaterdag 3 november gevierd. Na het officiële gedeelte zijn de deuren vanaf 12.30 uur geopend voor belangstellenden.

De eerste reparaties verrichtte Lars naast het huis van zijn ouders. Nadat een fysieke locatie aan ’n Mös werd gevonden, was ook zijn echtgenote Brenda steeds intensiever werkzaam binnen de zaak. Inmiddels is het stel een sterk team waarbinnen de verantwoordelijken verdeeld zijn. “Sinds drie jaar werk ik fulltime in de zaak”, laat Brenda weten. “Ik doe de administratie en draag zorg voor de in- en verkoop van auto’s. Tevens doe ik aan autobemiddeling: voor klanten zoek ik gericht naar een auto die zij wensen. Mensen stellen steeds meer eisen aan auto’s, met name aan luxe accessoires zoals xenon verlichting en navigatie. Lars richt zich vooral op reparaties en onderhoud voor bedrijven en particulieren. In het kort betekent dit dat Lars met de werkplaats de verkoop versterkt en ik versterk met de verkoop de werkplaats.” Een half jaar geleden is AUTODÖBBER met autolease een nieuwe tak van sport begonnen binnen haar bedrijf.

Kwaliteit, service en vertrouwen
Met het ontwerp van het nieuwe onderkomen werd rekening gehouden met de wensen van Lars en Brenda Döbber. “Veel natuurlijk licht was een van die wensen”, vertelt Brenda. “En meer ruimte. We hebben nu meer bruggen en in plaats van één overheaddeur hebben we er nu drie. Ook het terrein rondom het nieuwe pand is groter. We kunnen veel meer verkoopauto’s kwijt.” De garage is aangesloten bij BOVAG en zet zich in als leerbedrijf. In de universele werkplaats staan auto’s en bussen van alle merken op de brug. Ook op het gebied van elektrische auto’s is de onderneming thuis en toekomstgericht. Het interieur is strak ingericht in de kleuren wit, grijs en zwart. Overal is over nagedacht zodat het nieuwe pand uitstraalt waar AUTODÖBBER voor staat: kwaliteit, service en vertrouwen.

Open dag
Nu de nieuwbouw is afgerond, houdt AUTODÖBBER een feestelijke opening. De kinderen van Lars en Brenda, Boet en Meis, dragen zorg voor de officiële opening. Zij knippen om 12.00 uur het lint door. Vanaf 12.30 uur is er gelegenheid voor belangstellenden om een kijkje achter de schermen te nemen. Lars en Brenda geven bezoekers graag een rondleiding.

Zakelijk

Nieuwe eigenaar voor Primera Tubbergen

Alex Gorgis (25) is de nieuwe eigenaar van de Primera in Tubbergen. Hiermee wordt zijn droom van een eigen onderneming werkelijkheid. Na een aantal jaren werken als manager bij de McDonald’s locatie...
Lees verder