Annelies Nijhof en Machteld Snijders het gezicht van Primera Tubbergen

Zakelijk

TUBBERGEN – Sinds deze maand runnen Machteld Snijders en Annelies Nijhof samen de Primera Tubbergen. Beide dames zijn al langer voor deze gemakswinkel werkzaam maar hebben meer verantwoordelijk gekregen omdat eigenaar Miquel Haasewinkel niet meer present zal zijn. Hij heeft zijn opleiding bij de Koninklijke Marechaussee afgerond en is nu bij deze politieorganisatie in dienst. Wel blijft Haasewinkel de leiding over de Tubbergse Primera aanhouden.

“Vijf jaar geleden heb ik de Primera Tubbergen overgenomen. Deze uitdaging ben ik met veel plezier aangegaan en de afgelopen jaren heb ik als zeer positief en gemoedelijk ervaren. Samen met mijn medewerkers Machteld en Annelies is er een leuke klantenkring opgebouwd”, laat Miquel weten. “Ik wil bij deze dan ook graag de klanten bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en hopelijk blijft dat zo nu Machteld en Annelies mij in de winkel vertegenwoordigen. We zien iedereen graag blijven komen!”

Toe aan een nieuwe uitdaging
Miquel Haasewinkel was nog maar negentien jaar, toen hij in 2013 de Primera Tubbergen overnam. Hiermee was hij tevens de jongste Primera-ondernemer van Nederland. Niet geheel vreemd, want hij kreeg de detailhandel met de paplepel ingegoten door te helpen in de Primera Walk in Shop van zijn ouders op de Schelfhorst in Almelo. De afgelopen jaren ging het werk van de Koninklijke Marechaussee Miquel echter steeds meer trekken en startte hij daarom de opleiding. “Ik was toe aan deze nieuwe uitdaging”, stelt hij over de reden van zijn besluit. “Door mijn nieuwe functie ben ik niet meer in de gelegenheid om in de winkel aanwezig te zijn. Het is daarom mooi om te zien dat Machteld en Annelies de zaak uitstekend zelfstandig draaien.”

Breed assortiment
Het assortiment van Primera Tubbergen bestaat onder andere uit: het postkantoor, tabak, lectuur, loterijen, wenskaarten, sieraden, cadeaukaarten en gifts. De laatste drie zijn de jongste onderdelen van het assortiment. Dit assortiment is breed. Ook kenmerken servicegerichtheid en klantvriendelijkheid de winkel. De openingstijden zijn: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur, donderdag van 08.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur. Tot en met zaterdag 10 februari wordt als aanbieding 10% korting gegeven op Josh-armbanden. Op de foto ziet u Annelies Nijhof (voor) en Machteld Snijders.