Waxinelichtjes markeren route Lichtjestocht ‘t Geziet

Uitgaan & Cultuur

ALBERGEN - Tweede kerstdag wordt in de prachtige omgeving van buurtschap ’t Geziet (Albergen) de tweede Lichtjestocht gehouden. De organisatie is in handen van Erve Hulshof aan de Bakenweg, dat tevens als pauzeplek zal fungeren. De tocht mag zich verheugen in een warme belangstelling.

“Vorig jaar zijn we klein begonnen en nu hebben we iets meer bekendheid gegeven aan deze sfeervolle tocht. Mensen geven spontaan aan dat ze willen meewerken. Zo zal er op de midwinterhoorn gespeeld worden bij Erve Hulshof en in de Stamshoek wordt tijdens de tocht een bijzonder lichtspel getoond”, aldus Anita Oude Geerdink-Hulshof (foto).

Starten bij De Tukkers
Deelnemers kunnen tussen 18.30 en 20.00 uur starten aan de Kemnaweg op de parkeerplaats van voetbal- en handbalvereniging De Tukkers. De tocht is drie of zes kilometer lang en gaat over verharde en onverharde wegen. Langs de wegen staan glazen potjes met waxinelichtjes die de route markeren. Deelname is gratis en deelnemers wordt geadviseerd een hesje te dragen en een zaklantaarn mee te nemen.

Uitgaan & Cultuur

Tien jaar Harten 10 met Jannes en Poar Neem’n

MANDERVEEN - Het inmiddels meer dan bekende duo Harten 10 viert zaterdag 2 februari haar tienjarig jubileum. Tineke Willems (38) en Martien Ekkelenkamp (49) begonnen hun carrière in 2009, welke vanaf...
Lees verder
Uitgaan & Cultuur

Cantabilé sleept eerste prijs in de wacht op Kerstkorenfestival

MARIAPAROCHIE – Door het koor Cantabilé uit Mariaparochie is de eerste prijs behaald op het Kerstkorenfestival in Almelo. Zaterdag 22 december vond de derde editie van dit festival plaats. Er waren...
Lees verder