Uitvoeringen Kiek’n wat wödt een succes

Uitgaan & Cultuur

TUBBERGEN - Toneelvereniging Kiek’n wat wödt uit Tubbergen kan terugkijken op een fantastisch toneelweekend. De uitvoeringen van het blijspel ‘Niets is wat het lijkt’ waren een daverend succes. Voor de try-out op vrijdagmiddag waren de bewoners van de Eeshof en het Meulenbelt uitgenodigd. Onder het genot van een kopje koffie, een hapje en een drankje en een leuke verrassing aan het eind, aangeboden door Deterink en Regiobank Tubbergen, Denekamp en Geesteren, konden zij genieten van een middagje Twentse humor.

Daarna volgden nog drie voorstellingen op de vrijdag-, zaterdag- en zondagavond. De stoelen bij Dorpshuis de Huve waren tot de laatste plaats bezet. De bezoekers genoten volop van het hilarische blijspel, getuige de vele lachsalvo’s en spontaan applaus tussendoor. Dat de uitvoeringen van deze toneelclub zeer gewaardeerd worden bleek ook uit de vele positieve reacties na afloop van de voorstellingen.

Verloting
Er waren weer vele mooie prijzen te winnen bij de verloting waarvoor de ondernemers uit Tubbergen prachtige prijzen beschikbaar hadden gesteld. Toneelvereniging KWW stelt dit zeer op prijs en wil hierbij de ondernemers van Tubbergen en iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit geweldige toneelweekend hartelijk danken voor hun bijdrage en hoopt iedereen weer te zien bij de voorstellingen in november 2019.

Uitgaan & Cultuur

Tien jaar Harten 10 met Jannes en Poar Neem’n

MANDERVEEN - Het inmiddels meer dan bekende duo Harten 10 viert zaterdag 2 februari haar tienjarig jubileum. Tineke Willems (38) en Martien Ekkelenkamp (49) begonnen hun carrière in 2009, welke vanaf...
Lees verder
Uitgaan & Cultuur

Cantabilé sleept eerste prijs in de wacht op Kerstkorenfestival

MARIAPAROCHIE – Door het koor Cantabilé uit Mariaparochie is de eerste prijs behaald op het Kerstkorenfestival in Almelo. Zaterdag 22 december vond de derde editie van dit festival plaats. Er waren...
Lees verder