Tien jaar Harten 10 met Jannes en Poar Neem’n

Uitgaan & Cultuur

MANDERVEEN - Het inmiddels meer dan bekende duo Harten 10 viert zaterdag 2 februari haar tienjarig jubileum. Tineke Willems (38) en Martien Ekkelenkamp (49) begonnen hun carrière in 2009, welke vanaf het begin werd omarmd door veel piraten. Met nummers als 'Wat is mooier', 'Ik wil je niet kwijt' en 'Bewaar je dromen niet voor morgen' maakte het duo geweldige sprongen en betreedt het nu landelijke podia.

Toch hebben Tineke en Martien een zwak voor Twente. “Hier zitten veel piratenzenders en daar hebben we mede ons succes aan te danken, vandaar dat onze keuze op Manderveen viel”, aldus Tineke.

Veel hoogtepunten
De afgelopen tien jaar beleefde Harten 10 veel hoogtepunten. Zo trad het muzikale duo zes keer op in een vol Gelredome en stond zij meerdere malen op het podium bij Dutch Valley en tal van andere grote evenementen. Inmiddels mag gesteld worden dat Harten 10 niet meer weg te denken is bij de meeste piratenfeesten in Oost en Noord-Nederland.

Kaarten bestellen
Zaterdag 2 februari viert Harten 10 het tienjarig jubileum bij Partycentrum Peddemors in Manderveen. Samen met Jannes en Poar Neem’n beloven zij er een bijzondere avond van te maken. Enkele kaarten zijn nog te bestellen via info@harten10.nl of bij Partycentrum Peddermors in Manderveen. Op de foto ziet u Harten 10.

Uitgaan & Cultuur

Cantabilé sleept eerste prijs in de wacht op Kerstkorenfestival

MARIAPAROCHIE – Door het koor Cantabilé uit Mariaparochie is de eerste prijs behaald op het Kerstkorenfestival in Almelo. Zaterdag 22 december vond de derde editie van dit festival plaats. Er waren...
Lees verder