Muzikaal jubileumfeest in de Eendrachtloterij

Uitgaan & Cultuur

Manderveen - Op muzikale wijze viert muziekvereniging De Eendracht op zaterdag 1 september het ruim tienjarig bestaan van de eigen Eendrachtloterij. Veel deelnemers was het lot al goed gezind. Sinds het begin van de loterij zijn er al meer dan honderd geldprijzen verdeeld. Om het geluk te vieren houdt De Eendracht aanstaande zaterdag op verschillende plekken in Manderveen jubileumtrekkingen die op muzikale wijze worden omlijst.

Een vrolijke noot
De jaarlijkse kosten blijven stijgen bij De Eendracht. Om extra inkomsten te genereren willen de muzikanten inwoners van Manderveen enthousiast maken om mee te spelen in de Eendrachtloterij. De muziekvereniging zorgt voor een belangrijk fundament in de leefbaarheid van het dorp. Tijdens de jaarlijkse festiviteiten met Pasen, Kerst en Sinterklaas zorgen de muzikanten voor een vrolijke noot. Op de eerste zaterdag van november wordt de gymzaal in het Kulturhus omgetoverd tot sfeervolle concertzaal voor het jaarlijkse concert.

Verschillende geldprijzen
Op elk adres in Manderveen is de afgelopen tijd een loterijballetje bezorgd. Met dit balletje, voorzien van naam en adres, kunnen Manderveners op één van de drie locaties deelnemen aan de jubileumloterij. Om 10.30 uur beginnen de festiviteiten op het Korenplein in Manderveen. Na een vrolijke noot worden de loterijballetjes van de aanwezige inwoners verzameld en zal een trekking uitwijzen wie een halfjaar gratis deelneemt in de Eendrachtloterij, waarin elk kwartaal verschillende geldprijzen tussen de € 400,- en € 70,- te winnen zijn.

Inleveren loterijballetjes
Om 11.00 uur vertrekt het muziekgezelschap naar de tweede locatie. Van 11.30 tot 12.00 uur wordt er een miniconcert ten gehore gebracht bij zorghoeve De Amanshoeve aan de Beltweg in Manderveen. Ook hier wordt uiteraard weer één van de aanwezigen blij gemaakt met de hoofdprijs van de jubileumtrekking. Sowieso krijgen alle belangstellenden een kleine attentie aangeboden bij inlevering van het loterijballetje op één van de drie locaties.

Jubileumtrekking
Het jubileumfeest wordt afgesloten bij de Manderveense Aardbei aan de Broekdijk in Manderveen. Van 12.30 tot 13.00 uur klinkt er muziek en is er uiteraard ook tijd voor een jubileumtrekking. Belangstellenden die niet aanwezig zijn kunnen zich uiteraard ook telefonisch of per mail aanmelden voor De Eendrachtloterij. Een gokje wagen kost € 5,- per maand. Elk kwartaal worden vier geldprijzen uitgereikt. De hoofdprijswinnaar krijgt daar uiteraard een fleurig boeket bloemen bij die eigenhandig door de loterijcommissie wordt overhandigd. Voor het aanmelden of meer informatie over de loterij kan contact op worden genomen met Henk-Jan van Unen, mail: henkvunen@caiway.nl of tel.0541-680707.

Uitgaan & Cultuur

Reutums Amateur Toneel speelt ‘Opa in de kreukels’

Het Reutums Amateur Toneel staat 31 januari en 1 februari op de planken met ‘Opa in de kreukels’. Het komische toneelstuk is geschreven door Bernd Gombold en geregisseerd door Annie Slomp. De spelers...
Lees verder
Uitgaan & Cultuur

Tien jaar Harten 10 met Jannes en Poar Neem’n

MANDERVEEN - Het inmiddels meer dan bekende duo Harten 10 viert zaterdag 2 februari haar tienjarig jubileum. Tineke Willems (38) en Martien Ekkelenkamp (49) begonnen hun carrière in 2009, welke vanaf...
Lees verder
Uitgaan & Cultuur

Cantabilé sleept eerste prijs in de wacht op Kerstkorenfestival

MARIAPAROCHIE – Door het koor Cantabilé uit Mariaparochie is de eerste prijs behaald op het Kerstkorenfestival in Almelo. Zaterdag 22 december vond de derde editie van dit festival plaats. Er waren...
Lees verder