Knallen tijdens zomerfeest in West-Geesteren/De Pollen

Uitgaan & Cultuur

WEST-GEESTEREN/DE POLLEN - Na de zinderende hitte was het afgelopen weekend buiig en fris. Blijkbaar deerde dit de bezoekers van het zomerfeest in West-Geesteren/De Pollen niet. Het werd een geweldig weekend dat in het teken stond van topartiesten, uitbundige feestvierders en totale saamhorigheid.

Afgelopen vrijdag vond de kick-off plaats met liefhebbers van de traditionele bingo. Maar, de bingoballetjes waren nog niet opgeruimd of de heren van het feestteam, Stan en Frank, beklommen het podium om vervolgens de microfoon te overhandigen aan The Heinoos; het nieuwe Normaal. De ruim vijftienhonderd bezoekers genoten volop en deden de temperatuur flink stijgen.

Gezamenlijke brunch
Op zaterdagochtend kwamen honderden inwoners bijeen voor de inmiddels niet meer weg te denken brunch. Ook veel voormalige inwoners van West-Geesteren en De Pollen namen plaats aan tafel om gezellig een vorkje mee te prikken en bij te praten terwijl zangeres Isa Zwart zorgdroeg voor een vrolijke noot.

Ingerichte kinderweide
De zaterdagmiddag stond in het teken van de weidegames. Met tussentijds enkele onderbrekingen vanwege de regen, gingen dertien teams volop de strijd met elkaar aan. De uiteindelijke winnaar van het spektakel werd het team Queen Bees. Voor het eerst was er dit jaar een ingerichte weide voor de allerkleinsten waar zij, samen met ouders en grootouders, enorm van genoten.

Fantastisch zomerfeest
Aan DJ Gerard Ekdom de eer voor het slotakkoord op de zaterdagavond waar meer dan achttienhonderd bezoekers op afkwamen. Hij droeg vervolgens het stokje over aan de band Baby Blue. Het publiek ging compleet uit het dak. Toronto Drive In Show zorgde ervoor dat tussen de optredens van de topartiesten, er volop vermaak was voor de aanwezigen. De organisatie van West-Geesteren/De Pollen blikt terug op een fantastisch zomerfeest. De foto’s zijn gemaakt door Sand Fotografie.

Uitgaan & Cultuur

Reutums Amateur Toneel speelt ‘Opa in de kreukels’

Het Reutums Amateur Toneel staat 31 januari en 1 februari op de planken met ‘Opa in de kreukels’. Het komische toneelstuk is geschreven door Bernd Gombold en geregisseerd door Annie Slomp. De spelers...
Lees verder
Uitgaan & Cultuur

Tien jaar Harten 10 met Jannes en Poar Neem’n

MANDERVEEN - Het inmiddels meer dan bekende duo Harten 10 viert zaterdag 2 februari haar tienjarig jubileum. Tineke Willems (38) en Martien Ekkelenkamp (49) begonnen hun carrière in 2009, welke vanaf...
Lees verder
Uitgaan & Cultuur

Cantabilé sleept eerste prijs in de wacht op Kerstkorenfestival

MARIAPAROCHIE – Door het koor Cantabilé uit Mariaparochie is de eerste prijs behaald op het Kerstkorenfestival in Almelo. Zaterdag 22 december vond de derde editie van dit festival plaats. Er waren...
Lees verder