Hilariteit en verwarring tijdens uitvoeringen MOP

Uitgaan & Cultuur

MANDERVEEN – De toneelvereniging Manderveen Op Planken kijkt na bijna drie maanden voorbereiding met een voldaan gevoel terug op drie avonden amateurtoneel bij Party Centrum Peddemors in Manderveen.

Tijdens de eerste avond stegen de spanning en de zenuwen bij de spelers en regisseur Annie Slomp tot een hoog niveau. Het bleek nog een zware klus om de teksten van het uitgekozen stuk in het hoofd te stampen. Niettemin mag gesteld worden dat dit uitstekend gelukt is. De avonden waren uitermate geslaagd.

De nodige consternatie
De bezoekers werden tijdens de uitvoeringen deelgenoot gemaakt van de beslommeringen binnen een antiekzaakje waar de omzet dalende is. Bovendien was er sprake van een stukgelopen huwelijk door een Italiaan die bleef plakken. Als klap op de vuurpijl raakte de beste vriend betrokken bij een juwelenroof voor de maffia en als hoogtepunt vond de moeder des huizes het nodig om net te doen alsof ze in de war is waardoor de nodige consternatie ontstond. Tot slot dook ook de verloren zoon nog op en vertrekt de hele familie richting Frankrijk.

Dank aan bezoekers en sponsoren
Deze klucht ‘Dat Kost Me De Kop’ werd geschreven door Diana Monschouwer. De toneelvereniging MOP dankt alle bezoekers voor hun aanwezigheid alsmede de sponsoren die de prijzen beschikbaar stelden. Op de foto ziet u Silvia Rikmanspoel en Dini Hemmink.

Uitgaan & Cultuur

Tien jaar Harten 10 met Jannes en Poar Neem’n

MANDERVEEN - Het inmiddels meer dan bekende duo Harten 10 viert zaterdag 2 februari haar tienjarig jubileum. Tineke Willems (38) en Martien Ekkelenkamp (49) begonnen hun carrière in 2009, welke vanaf...
Lees verder
Uitgaan & Cultuur

Cantabilé sleept eerste prijs in de wacht op Kerstkorenfestival

MARIAPAROCHIE – Door het koor Cantabilé uit Mariaparochie is de eerste prijs behaald op het Kerstkorenfestival in Almelo. Zaterdag 22 december vond de derde editie van dit festival plaats. Er waren...
Lees verder