HV Stevo en Café Steggink komen opnieuw met het Martine Smeets Fanhouse

Sport & Vrijetijd

GEESTEREN - Martine Smeets is geselecteerd voor het Nederlands handbalteam dat gaat deelnemen aan het WK in Duitsland. De 27-jarige Geesterse komt momenteel uit voor SG BBM Bietigheim, dat actief is in de Duitse Bundesliga. Handbalvereniging Stevo en Café Steggink houden tijdens het WK, van 1 tot en met 17 december, opnieuw het Martine Smeets Fanhouse in Café Steggink in Geesteren. De wedstrijden van het Nederlands Dames Handbalteam zullen live te zien zijn op een groot scherm in het café.

Tijdens de Olympische Spelen van 2016 werd voor de eerste keer een Martine Smeets Fanhouse ingericht. Dit bleek een heus gekkenhuis voor Geesteren en omstreken. Destijds werden ook alle wedstrijden live uitgezonden op een groot scherm en was het één en al gezelligheid in een bomvol café. Zelfs de regionale, en later de landelijke media, zowel kranten, internet als televisie, schonken veel aandacht aan dit gebeuren. Tijdens het WK, dat duurt van 1 tot en met 17 december, stelt cafébaas Harry Steggink wederom zijn café beschikbaar om dit in te richten als het Martine Smeets Fanhouse.

Sport & Vrijetijd

Nieuwe jeugdopleidingsplan TVC’28 ziet levenslicht

Afgelopen woensdag vond in de kantine van voetbalvereniging TVC’28 de presentatie plaats van het nieuwe jeugdopleidingsplan van de Tubbergse voetbalvereniging voor de periode 2018-2022.
Lees verder
Sport & Vrijetijd

Kampioenen en sporters voor het Sportgala gezocht!

Tubbergen - Na jarenlange afwezigheid keerde het Sportgala Tubbergen vorig jaar terug. Het was een prachtige avond met bijzondere sportprestaties en trotse winnaars. Daarom wordt het Sportgala dit...
Lees verder
Sport & Vrijetijd

Arnold Bruggink sluit een functie bij FC Twente niet uit

Arnold Bruggink, gastspreker op de jaarlijkse Crowdavond van STEVO sluit een functie bij eredivisieclub FC Twente niet bij voorbaat uit. “Er ligt er een uitnodiging van trainer Gert-Jan Verbeek om...
Lees verder