Bridgeclub Tubbergen viert veertigjarig jubileum met gezellige bustocht

Sport & Vrijetijd

TUBBERGEN - Vanwege het veertigjarig bestaan van Bridgeclub Tubbergen kregen de leden een door de feestcommissie georganiseerde bustocht aangeboden. Op woensdag 17 januari om 09.30 uur vertrok de bus met 52 leden richting het noorden van het land. De stemming zat er al gelijk goed in; er werd gezongen en leuk gekletst. Om 11.00 uur stopte de bus in Staphorst waar men ontvangen werd met een kop koffie met gebak.

Vervolgens vertelden twee Staphorsterdames alles over het reilen en zeilen in Staphorst. Met name over de klederdracht en welke gebruiken en ceremonies hierbij horen. Tussendoor kon worden genoten van leuke muziek door het duo Jolien (Joke Sannen en Linette Eidhof).

Proeverij
Thea ter Wee en Ru Wienk werden in een mooi feestelijk pak en jurk gestoken. Natuurlijk werden er veel foto’s gemaakt. Na de koffietafel vervolgde de bustocht zich naar Leggeloo, een klein plaatsje in Drenthe. Tijdens de rit werden de leden getrakteerd op een heerlijk glaasje champagne en werd er geproost onder luid gezang op het jubileum. Op een boerderij in Leggelo waar van melk en room eigen soorten advocaat en likeur worden gemaakt was een diavoorstelling en een proeverij van vier soorten advocaat en enkele likeurtjes. Dit smaakte prima en de alcohol zorgde voor een nog betere sfeer in de bus die vervolgens richting Haarle ging voor een geweldig lekker diner.

Huldiging
Tussen de gangen door vond de huldiging van de jubilarissen plaats. De volgende leden, die al sinds de start van de Bridgeclub Tubbergen in 1978 lid zijn, kregen een mooie medaille: Mieke Baeke, Vera Kuipers, Lidy Tijink, Bertus ter Beke, Wil Spekreyse, Wil Verdegaal, Henk de Vries, Mieke Mensink, Ria Kunkeler, Annie Fortkamp en Annie Derksen. De feestcommissie werd bedankt voor de organisatie van deze geslaagde dag. Zij kregen namens de club een etentje aangeboden bij Ruud, de gastheer op woensdagmiddag. Na de afscheidsspeech van de voorzitter ging men weer richting Tubbergen.

Sport & Vrijetijd

Nieuwe jeugdopleidingsplan TVC’28 ziet levenslicht

Afgelopen woensdag vond in de kantine van voetbalvereniging TVC’28 de presentatie plaats van het nieuwe jeugdopleidingsplan van de Tubbergse voetbalvereniging voor de periode 2018-2022.
Lees verder
Sport & Vrijetijd

Kampioenen en sporters voor het Sportgala gezocht!

Tubbergen - Na jarenlange afwezigheid keerde het Sportgala Tubbergen vorig jaar terug. Het was een prachtige avond met bijzondere sportprestaties en trotse winnaars. Daarom wordt het Sportgala dit...
Lees verder
Sport & Vrijetijd

Arnold Bruggink sluit een functie bij FC Twente niet uit

Arnold Bruggink, gastspreker op de jaarlijkse Crowdavond van STEVO sluit een functie bij eredivisieclub FC Twente niet bij voorbaat uit. “Er ligt er een uitnodiging van trainer Gert-Jan Verbeek om...
Lees verder