Arnold Bruggink sluit een functie bij FC Twente niet uit

Sport & Vrijetijd

GEESTEREN - Arnold Bruggink, gastspreker op de jaarlijkse Crowdavond van STEVO sluit een functie bij eredivisieclub FC Twente niet bij voorbaat uit. “Er ligt er een uitnodiging van trainer Gert-Jan Verbeek om eens te komen praten”, zo liet de oud-Geesterenaar, voormalig profvoetballer en momenteel analist van Fox Sports vrijdagavond weten. Bruggink ambieert dan vooral een functie op het technische vlak. “Twente moet visie en structuur krijgen en Verbeek gaat dat doen,” aldus Bruggink. Het is niet uitgesloten dat Arnold Bruggink hieraan zijn steentje bij gaat dragen. Dat de oud STEVO-speler in de toekomst voor het profvoetbal wat gaat betekenen lijkt nagenoeg zeker, zo was te horen.

Het was gezellig druk tijdens de Crowdavond van STEVO in het clubgebouw. Algemeen voorzitter Eddy Droste heette de aanwezigen welkom en sprak de verwachting uit dat het een gezellige avond mocht worden met inbreng van alle belangstellenden. Martine Braam en Coen Droste flankeerden Arnold en vroegen hem het hemd van het lijf over zijn loopbaan, het hedendaagse voetbal en amusante gebeurtenissen binnen en buiten het veld die hij had meegemaakt.

Perfecte imitator van Louis van Gaal
Wat overigens nog niet bekend was van Arnold Bruggink, maar vrijdagavond naar voren kwam is dat de oud-profvoetballer de perfecte imitator van trainer Louis van Gaal is. Arnold Bruggink debuteerde onder Louis van Gaal in het Nederlands elftal en hoewel dat volgens zijn eigen zeggen geen succes was, wist hij de woorden van Van Gaal over dit optreden perfect te imiteren. Arnold liet overigens weten meer van de relaxte aanpak van Guus Hiddink te houden, die hij bij PSV meemaakte.

Geslaagde avond
Verder kwam de loopbaan van Arnold Bruggink in Spanje en Duitsland, ter sprake. Zwart geld in Spanje bij degradatiewedstrijden en het verdriet bij het overlijden van keeper Robert Enke van Bundesligaclub Hannover vielen daarbij het meest op. En zo waren er vele hedendaagse gebeurtenissen en gebeurtenissen uit het verleden in het profvoetbal die de revue passeerden en de avond zeer geslaagd maakten.

Oud bekenden
Voorzitter Eddy Droste was nadien zeer tevreden en bedankte Arnold Bruggink, Martine Braam en Coen Droste met een attentie voor hun inbreng. DJ Tom Busscher zette vervolgens de Crowdavond voort met gezellige muziek, terwijl Arnold Bruggink zich onder de menigte begaf en oud bekenden uit Geesteren de hand schudde.

Sport & Vrijetijd

Roep om samenwerking bij vijftigjarig bestaan Volleybalvereniging Tornado

GEESTEREN – Volleybalvereniging Tornado ziet Abraham en dat is afgelopen zaterdagavond goed gevierd. In een met clubkleuren versierde Zaal Kottink, de geel-zwarte ballonen en slingers prijkten in de...
Lees verder
Sport & Vrijetijd

Piet Paulusma op bezoek bij De Kroesmennekes

Afgelopen donderdag heeft Piet Paulusma een bezoek gebracht aan carnavalsgenootschap De Kroesmennekes bij de Spil in Fleringen. Dat bezoek werd uitgezonden tijdens Piets Weerbericht na Hart van...
Lees verder
Sport & Vrijetijd

HV Stevo vindt in Laura Gruben gewenste nieuwe hoofdtrainer

Vanaf seizoen 2019/2020 zal Laura Gruben zich ontfermen over het hoofdtrainerschap van HV Stevo. Eerder werd bekend gemaakt dat de wegen van de Geesterse handbalvereniging en huidige trainer André...
Lees verder