Archief - Zakelijk

Zakelijk
DentalSave: persoonlijke aandacht, service en vooral nog meer tijd voor de cliënt

ALBERGEN – De voorbereidingen waren geruime tijd in volle gang maar nu is de kop eraf; in de tweede week van augustus opende Irma Godeke-Velthof haar eigen tandtechnisch laboratorium in Albergen. De Albergse is ook docent aan de Dutch HealthTec Academy (DHTA) waar ze toekomstige tandtechnici opleidt. Met meer dan dertig jaar ervaring in de tandtechniek wil ze met haar eigen bedrijf DentalSave Tandtechniek mensen een mooie glimlach en zelfvertrouwen geven. Dat doet Irma samen met oud-collega Dennis Verver, die ook al twaalf jaar in het vak zit. Beide klinisch prothese technici (KPT-ers) gaan voor meer aandacht en kwaliteit voor hetzelfde geld.

Persoonlijke aandacht, service en vooral nog meer tijd voor de cliënt is wat Irma Godeke drijft om zelfstandig te starten. Een bewuste keus van de Albergse KPT-er die jarenlange ervaring heeft opgedaan bij een van het meest gerenommeerde tandtechnische laboratorium in Almelo: “Een nieuwe gebitsprothese en de daaraan voorafgaande behandelfase brengen voor de cliënt vaak een stuk onzekerheid en emotie mee, dat met persoonlijke aandacht en een helder plan voor een groot deel kan worden weggenomen. Met een kleinschalige manier van werken wil ik in die behoefte voorzien. Dit alles volgens dezelfde voorwaarden en prijzen die zorgverzekeraars en tandartsen hanteren.”

Iedereen kan er terecht
Irma en Dennis beschikken over een uitgebreid netwerk aan tandartsen en tandtechnische laboratoria. Iedereen kan bij hen terecht. DentalSave kan volledige of gedeeltelijke gebitsprotheses aanmeten en zorgdragen voor reparaties, aanpassingen, nazorg en onderhoud. Wat cliënten zich misschien niet realiseren, is dat ze direct bij DentalSave terecht kunnen. Zij zorgen dan voor het contact tussen de cliënt en de eigen tandarts. “Wij maken tevens voorzieningen voor mensen met kaakproblemen, gebitsbeschermers, anti-snurkbeugels en bleeklepels. Ook verzorgen wij voor implantaten het voortraject en verwijzingen naar de implantoloog of kaakchirurg”, legt Irma uit. Irma en Dennis zijn tevens allebei aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandtechniek en volgen jaarlijks de nieuwste bij-/nascholingsstudies.

Flexibele openingstijden
Naast de ruime ervaring, vakkennis en contacten zijn de flexibele openingstijden van DentalSave Tandtechniek uniek. “In overleg is het mogelijk een afspraak te maken, ook in de avonduren of op zaterdagmorgen. Deze flexibiliteit is ideaal voor mensen met een baan, waarbij het niet eenvoudig is onder werktijd voor meerdere afspraken vrij te nemen. Zo sluit DentalSave Tandtechniek waar mogelijk aan op de wensen van de cliënt.”

Arbeidsveiligheid voor praktijken
DentalSave is allround en biedt meer. Zij verzorgen bovendien professioneel veiligheidskundig advies aan tandartsen en tandtechnische laboratoria in samenwerking met erkend veiligheidskundige Harrie Godeke, de man van Irma. Hij is gespecialiseerd in richtlijnen voor hygiëne (Wet Infectie Preventie) en zorgt met een risico-inventarisatie & evaluatie (RI&E) en bijbehorend advies voor een praktijk die voldoet aan de richtlijnen van de Arbo.

Afspraken en informatie
Twijfelt u over een behandeling of zijn er vragen? Een eerste stap kan soms lastig zijn. Neem geheel vrijblijvend contact op voor informatie en advies. DentalSave neemt ook dan de tijd voor u en kan veel vragen direct beantwoorden. Bel 085-2736069/06-53205472. Geen gehoor? Laat dan de gegevens achter op het online contactformulier van www.dentalsave.nl. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld. Tandtechnisch laboratorium DentalSave is gevestigd aan de Rosmolen 14 in Albergen.

Zakelijk Lenferink Timmerfabriek terecht trots op eigenhandig gebouwd bedrijfspand ALBERGEN – “Kijk, met een druk op de knop kan het bureaublad hoger en lager worden gesteld. We spelen hiermee in op het nieuwe werken. Het is mogelijk om zowel staand als zittend aan dit bureau te... Lees meer »
Zakelijk AUTODÖBBER opent nieuw bedrijfspand voor publiek GEESTEREN - Precies tien jaar geleden begonnen Lars en Brenda Döbber met hun bedrijf AUTODÖBBER aan ’n Mös in Geesteren. Zowel de werkzaamheden, de specialisaties als de klantenkring namen zodanige... Lees meer »
Zakelijk CijferMeester Accountant Grooten nu in Harbrinkhoek én Hengelo HARBRINKHOEK - Mark Grooten is AA-accountant en beschikt over een jarenlange ervaring als accountant, adviseur en controller. Door de opgedane ervaring in diverse branches is hij in staat om ZZP'ers... Lees meer »
Zakelijk Tubbergse verloskundigen vinden beroep na dertig jaar nog altijd prachtig Het is deze week dertig jaar geleden dat Irma Hoekstra-Engberink en Jeannette Tiehuis-Boerrigter de Verloskundigenpraktijk Tubbergen-Almelo overnamen van mevrouw Van Os. Om precies te zijn op 1... Lees meer »
Zakelijk Meer ruimte voor cursisten na verbouwing glasatelier Perles Art Wat voor Paula Oude Hengel begon als hobby, mondde na acht jaar uit in glasatelier Perles Art. De Reutumse maakt glaskralen, glassieraden en herinneringskralen. Tevens geeft ze sinds een paar jaar... Lees meer »
Zakelijk Edwin Paus en Ronald Lenferink bundelen krachten in nieuw accountantskantoor GEESTEREN - Edwin Paus en Ronald Lenferink zijn 1 september gestart met hun eigen accountantskantoor, te weten Lenferink Paus Accountants en Adviseurs. Ze hebben alle twee een jarenlange ervaring in... Lees meer »
Zakelijk Brudas Groente & Fruit verhuist naar groter onderkomen Albergen – Brudas Groente & Fruit is zijn ‘jasje’ ontgroeid en verhuist naar een groter onderkomen. Op donderdag 13 september openen voor het eerst de deuren van de nieuwe winkel aan de... Lees meer »
Zakelijk Dierenarts Lisette van Lieshout weet in twintig jaar groot netwerk op te bouwen REUTUM - Met drie agrariërs als klant startte Lisette van Lieshout twintig jaar geleden op een boerenerf aan de Reutummerweg in Reutum haar eigen dierenartspraktijk. Lees meer »
Zakelijk Dianne Kamphuis als spiritueel begeleider ‘brug tussen twee werelden’ HARBRINKHOEK – Dianne Kamphuis-Veldhuis werkt, naast haar parttime baan als KCC-medewerkster bij de overheid, als spiritueel begeleider (medium). In haar praktijkruimte aan huis in Harbrinkhoek geeft... Lees meer »
Zakelijk Cafetaria Hammies opent haar deuren in Albergen Marina Hammink opent op woensdag 1 augustus voor het eerst de deuren van Cafetaria Hammies, gelegen aan de Ootmarsumseweg in Albergen. Marina is geen onbekend gezicht in het dorp, want ze was ruim... Lees meer »
Zakelijk Ben Lentferink legt na vijftig jaar de ‘schaar’ neer “Een luisterend oor, een goed geheugen en verstand van het vak”, dat zijn volgens Ben Lentferink de belangrijkste eigenschappen van een kapper. Ruim vijftig jaar heeft Lentferink, samen met zijn... Lees meer »
Zakelijk Feestelijke opening Eye Wish Haasewinkel Tubbergen Zaterdag 21 april opende Eye Wish Haasewinkel Tubbergen na een kortstondige verbouwing haar deuren. Het interieur van de winkel is grondig onder handen genomen en heeft nu een eigentijdse uitstraling... Lees meer »