Archief - Zakelijk

Zakelijk
Edwin Paus en Ronald Lenferink bundelen krachten in nieuw accountantskantoor

GEESTEREN - Edwin Paus en Ronald Lenferink zijn 1 september gestart met hun eigen accountantskantoor, te weten Lenferink Paus Accountants en Adviseurs. Ze hebben alle twee een jarenlange ervaring in de accountancy en mochten al bij vele ondernemingen in de keuken kijken. Volgens hen werd het tijd om hun eigen kantoor op te starten, ze liepen al even met deze gedachte rond. Ronald nam het initiatief zijn oud-collega te bellen, want zoals hij aangeeft: “Een sparringpartner is wel gewenst, zeker in ons vak weten twee er meer dan één”. De locatie was snel gevonden want in de Geesterse bibliotheek aan de Vriezenveenseweg, tegenwoordig beter bekend als multifunctioneel gebouw de Ontmoeting, was een mooie kantoorruimte vrij.

Edwin: “De ingang van ons kantoor bevindt zich aan de kant van de basisschool en dat zal wellicht de eerste keer even zoeken zijn, maar wij wijzen klanten als ze bij ons voor het raam staan graag de weg.” Ronald woont in Harbrinkhoek en Edwin in Geesteren, dus de locatie in de Ontmoeting was dan ook een prima plek om de onderneming op te starten.

Ervaring in verschillende branches
Van starters tot gevestigde ondernemers en van ZZP'ers tot MKB-ondernemers, ze zijn allen bij Lenferink Paus van harte welkom. Het duo heeft ervaringen met ondernemingen in verschillende branches zoals de bouw, detailhandel, vrije beroepen en de agrarische sector. Mocht een vraagstuk toch te ingewikkeld zijn, dan kunnen ze putten uit een netwerk van specialisten. Er wordt gebruik gemaakt van slimme financiële softwarepakketten die met elkaar samenwerken. “Administraties worden zo ingericht dat de ondernemer altijd een up to date financieel inzicht heeft. Samen met een volledig dienstenpakket, onze expertise en betrokkenheid verwachten we een goede gesprekspartner te zijn voor onze klanten”, legt Ronald uit.

Vaste jaarprijs
De start vanuit Geesteren, zonder hoge huisvesting- en overheadkosten, maakt het mogelijk de kennis in te zetten voor een eerlijke prijs. Edwin: “We willen daar waar het kan de klanten een vaste jaarprijs voor de standaard dienstverlening aanbieden zodat de klanten vooraf weten waar ze aan toe zijn, elk telefoontje wordt bij ons echt niet gefactureerd.” Mocht een ondernemer in verband met bijvoorbeeld ziekte of zwangerschap tijdelijk verlegen zijn om een administrateur of controller, ook dat kan door de heren tegen een gunstig tarief worden ingevuld. Voor meer informatie kan worden gekeken op de website www.lenferinkpaus.nl, of door telefonisch contact op te nemen met 0546-799849.

Zakelijk Lenferink Timmerfabriek terecht trots op eigenhandig gebouwd bedrijfspand ALBERGEN – “Kijk, met een druk op de knop kan het bureaublad hoger en lager worden gesteld. We spelen hiermee in op het nieuwe werken. Het is mogelijk om zowel staand als zittend aan dit bureau te... Lees meer »
Zakelijk AUTODÖBBER opent nieuw bedrijfspand voor publiek GEESTEREN - Precies tien jaar geleden begonnen Lars en Brenda Döbber met hun bedrijf AUTODÖBBER aan ’n Mös in Geesteren. Zowel de werkzaamheden, de specialisaties als de klantenkring namen zodanige... Lees meer »
Zakelijk CijferMeester Accountant Grooten nu in Harbrinkhoek én Hengelo HARBRINKHOEK - Mark Grooten is AA-accountant en beschikt over een jarenlange ervaring als accountant, adviseur en controller. Door de opgedane ervaring in diverse branches is hij in staat om ZZP'ers... Lees meer »
Zakelijk Tubbergse verloskundigen vinden beroep na dertig jaar nog altijd prachtig Het is deze week dertig jaar geleden dat Irma Hoekstra-Engberink en Jeannette Tiehuis-Boerrigter de Verloskundigenpraktijk Tubbergen-Almelo overnamen van mevrouw Van Os. Om precies te zijn op 1... Lees meer »
Zakelijk DentalSave: persoonlijke aandacht, service en vooral nog meer tijd voor de cliënt De voorbereidingen waren geruime tijd in volle gang maar nu is de kop eraf; in de tweede week van augustus opende Irma Godeke-Velthof haar eigen tandtechnisch laboratorium in Albergen. De Albergse is... Lees meer »
Zakelijk Meer ruimte voor cursisten na verbouwing glasatelier Perles Art Wat voor Paula Oude Hengel begon als hobby, mondde na acht jaar uit in glasatelier Perles Art. De Reutumse maakt glaskralen, glassieraden en herinneringskralen. Tevens geeft ze sinds een paar jaar... Lees meer »
Zakelijk Brudas Groente & Fruit verhuist naar groter onderkomen Albergen – Brudas Groente & Fruit is zijn ‘jasje’ ontgroeid en verhuist naar een groter onderkomen. Op donderdag 13 september openen voor het eerst de deuren van de nieuwe winkel aan de... Lees meer »
Zakelijk Dierenarts Lisette van Lieshout weet in twintig jaar groot netwerk op te bouwen REUTUM - Met drie agrariërs als klant startte Lisette van Lieshout twintig jaar geleden op een boerenerf aan de Reutummerweg in Reutum haar eigen dierenartspraktijk. Lees meer »
Zakelijk Dianne Kamphuis als spiritueel begeleider ‘brug tussen twee werelden’ HARBRINKHOEK – Dianne Kamphuis-Veldhuis werkt, naast haar parttime baan als KCC-medewerkster bij de overheid, als spiritueel begeleider (medium). In haar praktijkruimte aan huis in Harbrinkhoek geeft... Lees meer »
Zakelijk Cafetaria Hammies opent haar deuren in Albergen Marina Hammink opent op woensdag 1 augustus voor het eerst de deuren van Cafetaria Hammies, gelegen aan de Ootmarsumseweg in Albergen. Marina is geen onbekend gezicht in het dorp, want ze was ruim... Lees meer »
Zakelijk Ben Lentferink legt na vijftig jaar de ‘schaar’ neer “Een luisterend oor, een goed geheugen en verstand van het vak”, dat zijn volgens Ben Lentferink de belangrijkste eigenschappen van een kapper. Ruim vijftig jaar heeft Lentferink, samen met zijn... Lees meer »
Zakelijk Feestelijke opening Eye Wish Haasewinkel Tubbergen Zaterdag 21 april opende Eye Wish Haasewinkel Tubbergen na een kortstondige verbouwing haar deuren. Het interieur van de winkel is grondig onder handen genomen en heeft nu een eigentijdse uitstraling... Lees meer »
Zakelijk Veldscholten Hoveniers kan het complete plaatje bieden Martijn Veldscholten is sinds dit jaar actief onder de naam Veldscholten Hoveniers, nadat Veldscholten & Molenaar Hoveniers eind vorig jaar stopte. Hij heeft het personeel van de oude formatie... Lees meer »