Archief - Zakelijk

Zakelijk
Feestdagen bij Hamer Schoenen - Casual

GEESTEREN - De in 1927 door Opa Bernard geopende winkel die vervolgens door zijn zoon Jan en Ida werd voortgezet en waar inmiddels de derde generatie Paul en Tania de scepter zwaait bestaat dit jaar maar liefst negentig jaar. In de huidige tijd waar het ‘online-geweld’ haar intrede heeft gedaan, zetten Paul en Tania Hamer nog volop in, op de persoonlijke benadering met hun fysieke winkel, te weten Hamer Schoenen – Casual.

“Natuurlijk hebben ook wij de vraag vaak gesteld: Gaan we online? Maar tot nu toe merken we dat er veel consumenten zijn die het winkelen nog graag willen beleven en geholpen willen worden in hun keuze. Het beste voor hun kind willen in de vorm van voorlichten, meten en aantrekkelijk aanbod en sfeer willen proeven in de winkel”, aldus Paul. Die keuze heeft Paul en Tania geen windeieren gelegd. Vele consumenten uit de regio weten inmiddels waar Hamer voor staat: ‘Big brands in a small village’ is de krachtterm die waar blijkt zodra de collectie van Hamer wordt bekeken. Vele topmerken zoals Floris van Bommel, Via Vai, Red Rag, Gabor etc hebben een plek gekregen in de trendy zaak aan de Dorpsstraat in Geesteren.

Verrassing
“De succesformule hebben we echter niet alleen te danken aan de goede samenwerking met onze leveranciers maar zeker ook aan al onze klanten die onze collecties blijkbaar waarderen. En die willen we graag verrassen tijdens onze feestdagen op vrijdag 10 en zaterdag 11 november”, stelt Tania. Alle klanten van Hamer Schoenen – Casual krijgen een cadeaubon ter waarde van € 20,-, in te leveren tijdens de genoemde feestdagen bij een besteding vanaf € 90,-. (Zie de knipbon in de Op en rond de Essen van dinsdag 7 november). Daarnaast komt er op zaterdag een vakman van Van Bommel en kan men gratis een unieke sleutelhanger laten maken.

Ook casual kleding
Daar waar men vroeger alleen schoenen verkocht is de collectie inmiddels aangevuld met casual kleding voor heren waaronder VanGuard, Dstrezzed, State of Art e.d. en allerlei aanverwante artikelen als armbanden, horloges, sjaals en tassen. Reden genoeg om eens een kijkje te nemen en de wintercollectie up to date te maken bij Hamer. De koffie staat klaar!

Zakelijk Tubbergse verloskundigen vinden beroep na dertig jaar nog altijd prachtig Het is deze week dertig jaar geleden dat Irma Hoekstra-Engberink en Jeannette Tiehuis-Boerrigter de Verloskundigenpraktijk Tubbergen-Almelo overnamen van mevrouw Van Os. Om precies te zijn op 1... Lees meer »
Zakelijk DentalSave: persoonlijke aandacht, service en vooral nog meer tijd voor de cliënt De voorbereidingen waren geruime tijd in volle gang maar nu is de kop eraf; in de tweede week van augustus opende Irma Godeke-Velthof haar eigen tandtechnisch laboratorium in Albergen. De Albergse is... Lees meer »
Zakelijk Meer ruimte voor cursisten na verbouwing glasatelier Perles Art Wat voor Paula Oude Hengel begon als hobby, mondde na acht jaar uit in glasatelier Perles Art. De Reutumse maakt glaskralen, glassieraden en herinneringskralen. Tevens geeft ze sinds een paar jaar... Lees meer »
Zakelijk Edwin Paus en Ronald Lenferink bundelen krachten in nieuw accountantskantoor GEESTEREN - Edwin Paus en Ronald Lenferink zijn 1 september gestart met hun eigen accountantskantoor, te weten Lenferink Paus Accountants en Adviseurs. Ze hebben alle twee een jarenlange ervaring in... Lees meer »
Zakelijk Brudas Groente & Fruit verhuist naar groter onderkomen Albergen – Brudas Groente & Fruit is zijn ‘jasje’ ontgroeid en verhuist naar een groter onderkomen. Op donderdag 13 september openen voor het eerst de deuren van de nieuwe winkel aan de... Lees meer »
Zakelijk Dierenarts Lisette van Lieshout weet in twintig jaar groot netwerk op te bouwen REUTUM - Met drie agrariërs als klant startte Lisette van Lieshout twintig jaar geleden op een boerenerf aan de Reutummerweg in Reutum haar eigen dierenartspraktijk. Lees meer »
Zakelijk Dianne Kamphuis als spiritueel begeleider ‘brug tussen twee werelden’ HARBRINKHOEK – Dianne Kamphuis-Veldhuis werkt, naast haar parttime baan als KCC-medewerkster bij de overheid, als spiritueel begeleider (medium). In haar praktijkruimte aan huis in Harbrinkhoek geeft... Lees meer »
Zakelijk Cafetaria Hammies opent haar deuren in Albergen Marina Hammink opent op woensdag 1 augustus voor het eerst de deuren van Cafetaria Hammies, gelegen aan de Ootmarsumseweg in Albergen. Marina is geen onbekend gezicht in het dorp, want ze was ruim... Lees meer »
Zakelijk Ben Lentferink legt na vijftig jaar de ‘schaar’ neer “Een luisterend oor, een goed geheugen en verstand van het vak”, dat zijn volgens Ben Lentferink de belangrijkste eigenschappen van een kapper. Ruim vijftig jaar heeft Lentferink, samen met zijn... Lees meer »
Zakelijk Feestelijke opening Eye Wish Haasewinkel Tubbergen Zaterdag 21 april opende Eye Wish Haasewinkel Tubbergen na een kortstondige verbouwing haar deuren. Het interieur van de winkel is grondig onder handen genomen en heeft nu een eigentijdse uitstraling... Lees meer »
Zakelijk Veldscholten Hoveniers kan het complete plaatje bieden Martijn Veldscholten is sinds dit jaar actief onder de naam Veldscholten Hoveniers, nadat Veldscholten & Molenaar Hoveniers eind vorig jaar stopte. Hij heeft het personeel van de oude formatie... Lees meer »
Zakelijk Annelies Nijhof en Machteld Snijders het gezicht van Primera Tubbergen Sinds deze maand runnen Machteld Snijders en Annelies Nijhof samen de Primera Tubbergen. Beide dames zijn al langer voor deze gemakswinkel werkzaam maar hebben meer verantwoordelijk gekregen omdat... Lees meer »
Zakelijk Bij Erve Harmelink staat de gast centraal De laatste hand wordt momenteel gelegd aan het vervolmaken van Erve Harmelink. Het nieuwe pand aan de Ootmarsumseweg 289 in Fleringen is afgelopen jaar gebouwd op initiatief van Paula Harmelink en... Lees meer »
Zakelijk Miriam Doornweerd neemt Huisartspraktijk Albergen over ALBERGEN - Vanaf september hebben de patiënten van Huisartspraktijk Albergen al kennis kunnen maken met hun nieuwe huisarts. Met ingang van het nieuwe jaar neemt Miriam Doornweerd (40) de praktijk... Lees meer »
Zakelijk Beauty by ’t Vosje opent tweede vestiging in Tubbergen TUBBERGEN - Passende schoonheid in een huiselijke sfeer. Dat biedt Beauty by ’t Vosje vanaf deze maand ook in Tubbergen. Voor Nathalie Vos is het, naast de schoonheidssalon in haar geboorteplaats... Lees meer »