Archief - Zakelijk

Zakelijk
Feestdagen bij Hamer Schoenen - Casual

GEESTEREN - De in 1927 door Opa Bernard geopende winkel die vervolgens door zijn zoon Jan en Ida werd voortgezet en waar inmiddels de derde generatie Paul en Tania de scepter zwaait bestaat dit jaar maar liefst negentig jaar. In de huidige tijd waar het ‘online-geweld’ haar intrede heeft gedaan, zetten Paul en Tania Hamer nog volop in, op de persoonlijke benadering met hun fysieke winkel, te weten Hamer Schoenen – Casual.

“Natuurlijk hebben ook wij de vraag vaak gesteld: Gaan we online? Maar tot nu toe merken we dat er veel consumenten zijn die het winkelen nog graag willen beleven en geholpen willen worden in hun keuze. Het beste voor hun kind willen in de vorm van voorlichten, meten en aantrekkelijk aanbod en sfeer willen proeven in de winkel”, aldus Paul. Die keuze heeft Paul en Tania geen windeieren gelegd. Vele consumenten uit de regio weten inmiddels waar Hamer voor staat: ‘Big brands in a small village’ is de krachtterm die waar blijkt zodra de collectie van Hamer wordt bekeken. Vele topmerken zoals Floris van Bommel, Via Vai, Red Rag, Gabor etc hebben een plek gekregen in de trendy zaak aan de Dorpsstraat in Geesteren.

Verrassing
“De succesformule hebben we echter niet alleen te danken aan de goede samenwerking met onze leveranciers maar zeker ook aan al onze klanten die onze collecties blijkbaar waarderen. En die willen we graag verrassen tijdens onze feestdagen op vrijdag 10 en zaterdag 11 november”, stelt Tania. Alle klanten van Hamer Schoenen – Casual krijgen een cadeaubon ter waarde van € 20,-, in te leveren tijdens de genoemde feestdagen bij een besteding vanaf € 90,-. (Zie de knipbon in de Op en rond de Essen van dinsdag 7 november). Daarnaast komt er op zaterdag een vakman van Van Bommel en kan men gratis een unieke sleutelhanger laten maken.

Ook casual kleding
Daar waar men vroeger alleen schoenen verkocht is de collectie inmiddels aangevuld met casual kleding voor heren waaronder VanGuard, Dstrezzed, State of Art e.d. en allerlei aanverwante artikelen als armbanden, horloges, sjaals en tassen. Reden genoeg om eens een kijkje te nemen en de wintercollectie up to date te maken bij Hamer. De koffie staat klaar!

Zakelijk Bij Erve Harmelink staat de gast centraal De laatste hand wordt momenteel gelegd aan het vervolmaken van Erve Harmelink. Het nieuwe pand aan de Ootmarsumseweg 289 in Fleringen is afgelopen jaar gebouwd op initiatief van Paula Harmelink en... Lees meer »
Zakelijk Miriam Doornweerd neemt Huisartspraktijk Albergen over ALBERGEN - Vanaf september hebben de patiënten van Huisartspraktijk Albergen al kennis kunnen maken met hun nieuwe huisarts. Met ingang van het nieuwe jaar neemt Miriam Doornweerd (40) de praktijk... Lees meer »
Zakelijk Beauty by ’t Vosje opent tweede vestiging in Tubbergen TUBBERGEN - Passende schoonheid in een huiselijke sfeer. Dat biedt Beauty by ’t Vosje vanaf deze maand ook in Tubbergen. Voor Nathalie Vos is het, naast de schoonheidssalon in haar geboorteplaats... Lees meer »
Zakelijk ‘De cryo is niet ontworpen om mee af te vallen, het is een soort figuurcorrectie’ Met haar praktijk Zeker Slank geeft Karen Wortel al zo’n vier jaar voedingsadviezen. Ze is natuurvoedingscoach en gewichtsconsulente. Sinds kort biedt de praktijk ook cryolipolyse, een alternatief... Lees meer »
Zakelijk Nieuwe eigenaar breidt aanbod Kota Radja verder uit Half juli nam Ling Hu het alom bekende Kota Radja aan de Timmerstraat in Tubbergen over van de vorige eigenaren. Naast het uitbreiden van de reeds bestaande concepten lanceerde Ling het all-you-can-... Lees meer »
Zakelijk Jubilerende Groentehal Oosterik blijft met de tijd meegaan De winkel is niet meer weg te denken uit de Grotestraat van Tubbergen: Groentehal Oosterik. Al veertig jaar kan de consument er terecht voor verse groenten en fris fruit van een goede kwaliteit. Lees meer »
Zakelijk Viering eerste lustrum centraal op thema-avond MANS Twente Geesteren – Vijf jaar geleden waren vele ondernemers present bij het ‘Kroamschudden’ van MANS Twente, de start van deze netwerkvereniging voor zzp’ers en ondernemers tot vijf man personeel. Nu vijf... Lees meer »
Zakelijk Stijlhoeve combineert stijlvol met duurzaam wonen FLERINGEN - Het begrip duurzaamheid wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit. Sander en Janine Peulken, eigenaren van Stijlhoeve, merken dit duidelijk. Als energiespecialist op het gebied... Lees meer »
Zakelijk Juwelier Plegt-Haarman viert tienjarig bestaan TUBBERGEN - Deze maand is het precies tien jaar geleden dat juwelier Plegt-Haarman zich vestigde in Tubbergen. Sindsdien heeft eigenaresse Petra Plegt een grote klantenkring opgebouwd. Of het nu voor... Lees meer »
Zakelijk Grote tuinmeubel uitverkoop Almelo! Een tuinmeubel speciaalzaak met meerdere vestigingen in Nederland, houdt uitverkoop in Almelo op de woonboulevard. Lees meer »
Zakelijk Easy Tank Albergen verder als OQ Value ALBERGEN – Het tankstation van de familie Rikmanspoel in Albergen is voorzien van een nieuwe look. Lees meer »
Zakelijk Winkelhart Tubbergen uitgebreid met Len’s Handmade Jewellery & Accessoires TUBBERGEN - De nieuwste mode, handgemaakte sieraden en de laatste trends. Lees meer »
Zakelijk Coop Munster verder in een nieuwe en eigentijdse jas Anderhalf jaar geleden werden de eerste plannen bedacht voor een grondige verbouwing van de supermarkt Coop Munster in Albergen. De afgelopen twee weken werden die plannen tot daadwerkelijke uitvoer... Lees meer »
Zakelijk Metamorfose en Coffee Room voor La Cuisine Precies een jaar nadat de eerste plannen ontstonden heeft La Cuisine de metamorfose afgerond. De gehele winkel is gestript en volledig ingericht naar de laatste trends. Het nog verder uitgebreide... Lees meer »
Zakelijk Doggiewash Albergen; voor een schone en frisse hond Hebt u een hond die zich graag vies maakt en wordt het wassen niet als een leuke bezigheid ervaren of is er geen tijd voor? Of houdt u gewoon van een frisse en schone hond? Dan biedt Doggiewash... Lees meer »
Zakelijk Vinylparadijs opent de deuren op nieuwe locatie Met livemuziek van The Beggars Clan werd afgelopen zaterdag de opening gevierd van het Vinylparadijs op de nieuwe locatie. De platenzaak is verhuisd naar het pand naast de oude winkel. Waar voorheen... Lees meer »
Zakelijk RemZ le salon verhuist van Wierden naar Geesteren Na vijfeneenhalf jaar sluit Remco van Aaken (35) de deuren van zijn kapsalon ‘remZ le Salon’ in Wierden om een nieuwe zaak te openen aan de Veldstegge in Geesteren. Vanaf 3 maart geeft hij er op de... Lees meer »