Archief - Zakelijk

Zakelijk
‘De cryo is niet ontworpen om mee af te vallen, het is een soort figuurcorrectie’

TUBBERGEN – Met haar praktijk Zeker Slank geeft Karen Wortel al zo’n vier jaar voedingsadviezen. Ze is natuurvoedingscoach en gewichtsconsulente. Sinds kort biedt de praktijk ook cryolipolyse, een alternatief voor liposuctie, die als pijnloos en zonder complicaties wordt omschreven. Karen is nuchter ingesteld, maar was wel geïnteresseerd. Ze deed vervolgens in de vriendenkring een aantal testen en zag daarbij steeds meer resultaat. Het maakte Karen heel positief, wat haar deed besluiten om cryolipolyse breder te gaan inzetten.

“Met een cryo-apparaat koel ik een uur lang de plek waar het vet zich ophoopt, met een temperatuur van 6 graden. Daardoor bevriezen de vetcellen en gaan ze kapot. Op een natuurlijke manier verlaten ze het lichaam”, legt de Tubbergse uit. Het apparaat waarover Zeker Slank de beschikking heeft kan een heel vlak behandelen, wat comfortabel aanvoelt. Men kan ondertussen rustig een dutje doen, muziek luisteren of een boek lezen.

Ook gezond eten en genoeg bewegen
Karen Wortel begon in 2013 met haar praktijk Zeker Slank. Er is volgens haar altijd een oorzaak voor overgewicht: “Er is nooit eenzelfde antwoord of oplossing. Dat maakt mijn werk zo gevarieerd.” Karen laat weten dat vet bevriezen uitermate geschikt is voor mannen en vrouwen die last hebben van hardnekkig buikvet en lovehandles. “Het is natuurlijk geen wonderapparaat. Je moet het zien als een soort figuurcorrectie, de cryo is niet ontworpen om mee af te vallen. Verder moet je gezond eten en genoeg bewegen. En daarin kan ik ondersteuning bieden met het volgen van een gezond voedingspatroon.” Aandoeningen als lipoedeem en cellulitis zijn eveneens te behandelen. “Ik kan lipoedeem niet genezen, maar wel de klachten aanzienlijk verminderen. Dat is het maximaal haalbare.”

Aanbieding
Voor vier behandelingen van een uur vraagt Zeker Slank normaal gesproken € 280,-. Tot eind dit jaar geldt er een aanbieding en komt de prijs op € 199,-. “Eén behandeling doet al veel maar geeft nog geen zichtbaar resultaat. Daarom bied ik een pakket aan met vier behandelingen”, aldus Karen. Naast cryolipolyse geeft ze in haar praktijk tevens voedingsadviezen. “Ik werk resultaatgericht. Samen met de cliënt stel ik een plan op om doelen te bereiken. Doelen die voor iedereen anders liggen. Als je tevreden bent met jezelf, straal je dit ook uit. Beweging en goede voeding is van essentieel belang om je vitaal, energiek en gezond te voelen.”

Zakelijk Dianne Kamphuis als spiritueel begeleider ‘brug tussen twee werelden’ HARBRINKHOEK – Dianne Kamphuis-Veldhuis werkt, naast haar parttime baan als KCC-medewerkster bij de overheid, als spiritueel begeleider (medium). In haar praktijkruimte aan huis in Harbrinkhoek geeft... Lees meer »
Zakelijk Cafetaria Hammies opent haar deuren in Albergen Marina Hammink opent op woensdag 1 augustus voor het eerst de deuren van Cafetaria Hammies, gelegen aan de Ootmarsumseweg in Albergen. Marina is geen onbekend gezicht in het dorp, want ze was ruim... Lees meer »
Zakelijk Ben Lentferink legt na vijftig jaar de ‘schaar’ neer “Een luisterend oor, een goed geheugen en verstand van het vak”, dat zijn volgens Ben Lentferink de belangrijkste eigenschappen van een kapper. Ruim vijftig jaar heeft Lentferink, samen met zijn... Lees meer »
Zakelijk Feestelijke opening Eye Wish Haasewinkel Tubbergen Zaterdag 21 april opende Eye Wish Haasewinkel Tubbergen na een kortstondige verbouwing haar deuren. Het interieur van de winkel is grondig onder handen genomen en heeft nu een eigentijdse uitstraling... Lees meer »
Zakelijk Veldscholten Hoveniers kan het complete plaatje bieden Martijn Veldscholten is sinds dit jaar actief onder de naam Veldscholten Hoveniers, nadat Veldscholten & Molenaar Hoveniers eind vorig jaar stopte. Hij heeft het personeel van de oude formatie... Lees meer »
Zakelijk Annelies Nijhof en Machteld Snijders het gezicht van Primera Tubbergen Sinds deze maand runnen Machteld Snijders en Annelies Nijhof samen de Primera Tubbergen. Beide dames zijn al langer voor deze gemakswinkel werkzaam maar hebben meer verantwoordelijk gekregen omdat... Lees meer »
Zakelijk Bij Erve Harmelink staat de gast centraal De laatste hand wordt momenteel gelegd aan het vervolmaken van Erve Harmelink. Het nieuwe pand aan de Ootmarsumseweg 289 in Fleringen is afgelopen jaar gebouwd op initiatief van Paula Harmelink en... Lees meer »
Zakelijk Miriam Doornweerd neemt Huisartspraktijk Albergen over ALBERGEN - Vanaf september hebben de patiënten van Huisartspraktijk Albergen al kennis kunnen maken met hun nieuwe huisarts. Met ingang van het nieuwe jaar neemt Miriam Doornweerd (40) de praktijk... Lees meer »
Zakelijk Beauty by ’t Vosje opent tweede vestiging in Tubbergen TUBBERGEN - Passende schoonheid in een huiselijke sfeer. Dat biedt Beauty by ’t Vosje vanaf deze maand ook in Tubbergen. Voor Nathalie Vos is het, naast de schoonheidssalon in haar geboorteplaats... Lees meer »
Zakelijk Feestdagen bij Hamer Schoenen - Casual GEESTEREN - De in 1927 door Opa Bernard geopende winkel die vervolgens door zijn zoon Jan en Ida werd voortgezet en waar inmiddels de derde generatie Paul en Tania de scepter zwaait bestaat dit jaar... Lees meer »
Zakelijk Nieuwe eigenaar breidt aanbod Kota Radja verder uit Half juli nam Ling Hu het alom bekende Kota Radja aan de Timmerstraat in Tubbergen over van de vorige eigenaren. Naast het uitbreiden van de reeds bestaande concepten lanceerde Ling het all-you-can-... Lees meer »
Zakelijk Jubilerende Groentehal Oosterik blijft met de tijd meegaan De winkel is niet meer weg te denken uit de Grotestraat van Tubbergen: Groentehal Oosterik. Al veertig jaar kan de consument er terecht voor verse groenten en fris fruit van een goede kwaliteit. Lees meer »
Zakelijk Viering eerste lustrum centraal op thema-avond MANS Twente Geesteren – Vijf jaar geleden waren vele ondernemers present bij het ‘Kroamschudden’ van MANS Twente, de start van deze netwerkvereniging voor zzp’ers en ondernemers tot vijf man personeel. Nu vijf... Lees meer »
Zakelijk Stijlhoeve combineert stijlvol met duurzaam wonen FLERINGEN - Het begrip duurzaamheid wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit. Sander en Janine Peulken, eigenaren van Stijlhoeve, merken dit duidelijk. Als energiespecialist op het gebied... Lees meer »