Archief - Zakelijk

Zakelijk
‘De cryo is niet ontworpen om mee af te vallen, het is een soort figuurcorrectie’

TUBBERGEN – Met haar praktijk Zeker Slank geeft Karen Wortel al zo’n vier jaar voedingsadviezen. Ze is natuurvoedingscoach en gewichtsconsulente. Sinds kort biedt de praktijk ook cryolipolyse, een alternatief voor liposuctie, die als pijnloos en zonder complicaties wordt omschreven. Karen is nuchter ingesteld, maar was wel geïnteresseerd. Ze deed vervolgens in de vriendenkring een aantal testen en zag daarbij steeds meer resultaat. Het maakte Karen heel positief, wat haar deed besluiten om cryolipolyse breder te gaan inzetten.

“Met een cryo-apparaat koel ik een uur lang de plek waar het vet zich ophoopt, met een temperatuur van 6 graden. Daardoor bevriezen de vetcellen en gaan ze kapot. Op een natuurlijke manier verlaten ze het lichaam”, legt de Tubbergse uit. Het apparaat waarover Zeker Slank de beschikking heeft kan een heel vlak behandelen, wat comfortabel aanvoelt. Men kan ondertussen rustig een dutje doen, muziek luisteren of een boek lezen.

Ook gezond eten en genoeg bewegen
Karen Wortel begon in 2013 met haar praktijk Zeker Slank. Er is volgens haar altijd een oorzaak voor overgewicht: “Er is nooit eenzelfde antwoord of oplossing. Dat maakt mijn werk zo gevarieerd.” Karen laat weten dat vet bevriezen uitermate geschikt is voor mannen en vrouwen die last hebben van hardnekkig buikvet en lovehandles. “Het is natuurlijk geen wonderapparaat. Je moet het zien als een soort figuurcorrectie, de cryo is niet ontworpen om mee af te vallen. Verder moet je gezond eten en genoeg bewegen. En daarin kan ik ondersteuning bieden met het volgen van een gezond voedingspatroon.” Aandoeningen als lipoedeem en cellulitis zijn eveneens te behandelen. “Ik kan lipoedeem niet genezen, maar wel de klachten aanzienlijk verminderen. Dat is het maximaal haalbare.”

Aanbieding
Voor vier behandelingen van een uur vraagt Zeker Slank normaal gesproken € 280,-. Tot eind dit jaar geldt er een aanbieding en komt de prijs op € 199,-. “Eén behandeling doet al veel maar geeft nog geen zichtbaar resultaat. Daarom bied ik een pakket aan met vier behandelingen”, aldus Karen. Naast cryolipolyse geeft ze in haar praktijk tevens voedingsadviezen. “Ik werk resultaatgericht. Samen met de cliënt stel ik een plan op om doelen te bereiken. Doelen die voor iedereen anders liggen. Als je tevreden bent met jezelf, straal je dit ook uit. Beweging en goede voeding is van essentieel belang om je vitaal, energiek en gezond te voelen.”

Zakelijk Bij Erve Harmelink staat de gast centraal De laatste hand wordt momenteel gelegd aan het vervolmaken van Erve Harmelink. Het nieuwe pand aan de Ootmarsumseweg 289 in Fleringen is afgelopen jaar gebouwd op initiatief van Paula Harmelink en... Lees meer »
Zakelijk Miriam Doornweerd neemt Huisartspraktijk Albergen over ALBERGEN - Vanaf september hebben de patiënten van Huisartspraktijk Albergen al kennis kunnen maken met hun nieuwe huisarts. Met ingang van het nieuwe jaar neemt Miriam Doornweerd (40) de praktijk... Lees meer »
Zakelijk Beauty by ’t Vosje opent tweede vestiging in Tubbergen TUBBERGEN - Passende schoonheid in een huiselijke sfeer. Dat biedt Beauty by ’t Vosje vanaf deze maand ook in Tubbergen. Voor Nathalie Vos is het, naast de schoonheidssalon in haar geboorteplaats... Lees meer »
Zakelijk Feestdagen bij Hamer Schoenen - Casual GEESTEREN - De in 1927 door Opa Bernard geopende winkel die vervolgens door zijn zoon Jan en Ida werd voortgezet en waar inmiddels de derde generatie Paul en Tania de scepter zwaait bestaat dit jaar... Lees meer »
Zakelijk Nieuwe eigenaar breidt aanbod Kota Radja verder uit Half juli nam Ling Hu het alom bekende Kota Radja aan de Timmerstraat in Tubbergen over van de vorige eigenaren. Naast het uitbreiden van de reeds bestaande concepten lanceerde Ling het all-you-can-... Lees meer »
Zakelijk Jubilerende Groentehal Oosterik blijft met de tijd meegaan De winkel is niet meer weg te denken uit de Grotestraat van Tubbergen: Groentehal Oosterik. Al veertig jaar kan de consument er terecht voor verse groenten en fris fruit van een goede kwaliteit. Lees meer »
Zakelijk Viering eerste lustrum centraal op thema-avond MANS Twente Geesteren – Vijf jaar geleden waren vele ondernemers present bij het ‘Kroamschudden’ van MANS Twente, de start van deze netwerkvereniging voor zzp’ers en ondernemers tot vijf man personeel. Nu vijf... Lees meer »
Zakelijk Stijlhoeve combineert stijlvol met duurzaam wonen FLERINGEN - Het begrip duurzaamheid wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit. Sander en Janine Peulken, eigenaren van Stijlhoeve, merken dit duidelijk. Als energiespecialist op het gebied... Lees meer »
Zakelijk Juwelier Plegt-Haarman viert tienjarig bestaan TUBBERGEN - Deze maand is het precies tien jaar geleden dat juwelier Plegt-Haarman zich vestigde in Tubbergen. Sindsdien heeft eigenaresse Petra Plegt een grote klantenkring opgebouwd. Of het nu voor... Lees meer »
Zakelijk Grote tuinmeubel uitverkoop Almelo! Een tuinmeubel speciaalzaak met meerdere vestigingen in Nederland, houdt uitverkoop in Almelo op de woonboulevard. Lees meer »
Zakelijk Easy Tank Albergen verder als OQ Value ALBERGEN – Het tankstation van de familie Rikmanspoel in Albergen is voorzien van een nieuwe look. Lees meer »
Zakelijk Winkelhart Tubbergen uitgebreid met Len’s Handmade Jewellery & Accessoires TUBBERGEN - De nieuwste mode, handgemaakte sieraden en de laatste trends. Lees meer »
Zakelijk Coop Munster verder in een nieuwe en eigentijdse jas Anderhalf jaar geleden werden de eerste plannen bedacht voor een grondige verbouwing van de supermarkt Coop Munster in Albergen. De afgelopen twee weken werden die plannen tot daadwerkelijke uitvoer... Lees meer »
Zakelijk Metamorfose en Coffee Room voor La Cuisine Precies een jaar nadat de eerste plannen ontstonden heeft La Cuisine de metamorfose afgerond. De gehele winkel is gestript en volledig ingericht naar de laatste trends. Het nog verder uitgebreide... Lees meer »
Zakelijk Doggiewash Albergen; voor een schone en frisse hond Hebt u een hond die zich graag vies maakt en wordt het wassen niet als een leuke bezigheid ervaren of is er geen tijd voor? Of houdt u gewoon van een frisse en schone hond? Dan biedt Doggiewash... Lees meer »
Zakelijk Vinylparadijs opent de deuren op nieuwe locatie Met livemuziek van The Beggars Clan werd afgelopen zaterdag de opening gevierd van het Vinylparadijs op de nieuwe locatie. De platenzaak is verhuisd naar het pand naast de oude winkel. Waar voorheen... Lees meer »
Zakelijk RemZ le salon verhuist van Wierden naar Geesteren Na vijfeneenhalf jaar sluit Remco van Aaken (35) de deuren van zijn kapsalon ‘remZ le Salon’ in Wierden om een nieuwe zaak te openen aan de Veldstegge in Geesteren. Vanaf 3 maart geeft hij er op de... Lees meer »