Archief - Zakelijk

Zakelijk
‘De cryo is niet ontworpen om mee af te vallen, het is een soort figuurcorrectie’

TUBBERGEN – Met haar praktijk Zeker Slank geeft Karen Wortel al zo’n vier jaar voedingsadviezen. Ze is natuurvoedingscoach en gewichtsconsulente. Sinds kort biedt de praktijk ook cryolipolyse, een alternatief voor liposuctie, die als pijnloos en zonder complicaties wordt omschreven. Karen is nuchter ingesteld, maar was wel geïnteresseerd. Ze deed vervolgens in de vriendenkring een aantal testen en zag daarbij steeds meer resultaat. Het maakte Karen heel positief, wat haar deed besluiten om cryolipolyse breder te gaan inzetten.

“Met een cryo-apparaat koel ik een uur lang de plek waar het vet zich ophoopt, met een temperatuur van 6 graden. Daardoor bevriezen de vetcellen en gaan ze kapot. Op een natuurlijke manier verlaten ze het lichaam”, legt de Tubbergse uit. Het apparaat waarover Zeker Slank de beschikking heeft kan een heel vlak behandelen, wat comfortabel aanvoelt. Men kan ondertussen rustig een dutje doen, muziek luisteren of een boek lezen.

Ook gezond eten en genoeg bewegen
Karen Wortel begon in 2013 met haar praktijk Zeker Slank. Er is volgens haar altijd een oorzaak voor overgewicht: “Er is nooit eenzelfde antwoord of oplossing. Dat maakt mijn werk zo gevarieerd.” Karen laat weten dat vet bevriezen uitermate geschikt is voor mannen en vrouwen die last hebben van hardnekkig buikvet en lovehandles. “Het is natuurlijk geen wonderapparaat. Je moet het zien als een soort figuurcorrectie, de cryo is niet ontworpen om mee af te vallen. Verder moet je gezond eten en genoeg bewegen. En daarin kan ik ondersteuning bieden met het volgen van een gezond voedingspatroon.” Aandoeningen als lipoedeem en cellulitis zijn eveneens te behandelen. “Ik kan lipoedeem niet genezen, maar wel de klachten aanzienlijk verminderen. Dat is het maximaal haalbare.”

Aanbieding
Voor vier behandelingen van een uur vraagt Zeker Slank normaal gesproken € 280,-. Tot eind dit jaar geldt er een aanbieding en komt de prijs op € 199,-. “Eén behandeling doet al veel maar geeft nog geen zichtbaar resultaat. Daarom bied ik een pakket aan met vier behandelingen”, aldus Karen. Naast cryolipolyse geeft ze in haar praktijk tevens voedingsadviezen. “Ik werk resultaatgericht. Samen met de cliënt stel ik een plan op om doelen te bereiken. Doelen die voor iedereen anders liggen. Als je tevreden bent met jezelf, straal je dit ook uit. Beweging en goede voeding is van essentieel belang om je vitaal, energiek en gezond te voelen.”

Zakelijk Lenferink Timmerfabriek terecht trots op eigenhandig gebouwd bedrijfspand ALBERGEN – “Kijk, met een druk op de knop kan het bureaublad hoger en lager worden gesteld. We spelen hiermee in op het nieuwe werken. Het is mogelijk om zowel staand als zittend aan dit bureau te... Lees meer »
Zakelijk AUTODÖBBER opent nieuw bedrijfspand voor publiek GEESTEREN - Precies tien jaar geleden begonnen Lars en Brenda Döbber met hun bedrijf AUTODÖBBER aan ’n Mös in Geesteren. Zowel de werkzaamheden, de specialisaties als de klantenkring namen zodanige... Lees meer »
Zakelijk CijferMeester Accountant Grooten nu in Harbrinkhoek én Hengelo HARBRINKHOEK - Mark Grooten is AA-accountant en beschikt over een jarenlange ervaring als accountant, adviseur en controller. Door de opgedane ervaring in diverse branches is hij in staat om ZZP'ers... Lees meer »
Zakelijk Tubbergse verloskundigen vinden beroep na dertig jaar nog altijd prachtig Het is deze week dertig jaar geleden dat Irma Hoekstra-Engberink en Jeannette Tiehuis-Boerrigter de Verloskundigenpraktijk Tubbergen-Almelo overnamen van mevrouw Van Os. Om precies te zijn op 1... Lees meer »
Zakelijk DentalSave: persoonlijke aandacht, service en vooral nog meer tijd voor de cliënt De voorbereidingen waren geruime tijd in volle gang maar nu is de kop eraf; in de tweede week van augustus opende Irma Godeke-Velthof haar eigen tandtechnisch laboratorium in Albergen. De Albergse is... Lees meer »
Zakelijk Meer ruimte voor cursisten na verbouwing glasatelier Perles Art Wat voor Paula Oude Hengel begon als hobby, mondde na acht jaar uit in glasatelier Perles Art. De Reutumse maakt glaskralen, glassieraden en herinneringskralen. Tevens geeft ze sinds een paar jaar... Lees meer »
Zakelijk Edwin Paus en Ronald Lenferink bundelen krachten in nieuw accountantskantoor GEESTEREN - Edwin Paus en Ronald Lenferink zijn 1 september gestart met hun eigen accountantskantoor, te weten Lenferink Paus Accountants en Adviseurs. Ze hebben alle twee een jarenlange ervaring in... Lees meer »
Zakelijk Brudas Groente & Fruit verhuist naar groter onderkomen Albergen – Brudas Groente & Fruit is zijn ‘jasje’ ontgroeid en verhuist naar een groter onderkomen. Op donderdag 13 september openen voor het eerst de deuren van de nieuwe winkel aan de... Lees meer »
Zakelijk Dierenarts Lisette van Lieshout weet in twintig jaar groot netwerk op te bouwen REUTUM - Met drie agrariërs als klant startte Lisette van Lieshout twintig jaar geleden op een boerenerf aan de Reutummerweg in Reutum haar eigen dierenartspraktijk. Lees meer »
Zakelijk Dianne Kamphuis als spiritueel begeleider ‘brug tussen twee werelden’ HARBRINKHOEK – Dianne Kamphuis-Veldhuis werkt, naast haar parttime baan als KCC-medewerkster bij de overheid, als spiritueel begeleider (medium). In haar praktijkruimte aan huis in Harbrinkhoek geeft... Lees meer »
Zakelijk Cafetaria Hammies opent haar deuren in Albergen Marina Hammink opent op woensdag 1 augustus voor het eerst de deuren van Cafetaria Hammies, gelegen aan de Ootmarsumseweg in Albergen. Marina is geen onbekend gezicht in het dorp, want ze was ruim... Lees meer »
Zakelijk Ben Lentferink legt na vijftig jaar de ‘schaar’ neer “Een luisterend oor, een goed geheugen en verstand van het vak”, dat zijn volgens Ben Lentferink de belangrijkste eigenschappen van een kapper. Ruim vijftig jaar heeft Lentferink, samen met zijn... Lees meer »
Zakelijk Feestelijke opening Eye Wish Haasewinkel Tubbergen Zaterdag 21 april opende Eye Wish Haasewinkel Tubbergen na een kortstondige verbouwing haar deuren. Het interieur van de winkel is grondig onder handen genomen en heeft nu een eigentijdse uitstraling... Lees meer »
Zakelijk Veldscholten Hoveniers kan het complete plaatje bieden Martijn Veldscholten is sinds dit jaar actief onder de naam Veldscholten Hoveniers, nadat Veldscholten & Molenaar Hoveniers eind vorig jaar stopte. Hij heeft het personeel van de oude formatie... Lees meer »
Zakelijk Annelies Nijhof en Machteld Snijders het gezicht van Primera Tubbergen Sinds deze maand runnen Machteld Snijders en Annelies Nijhof samen de Primera Tubbergen. Beide dames zijn al langer voor deze gemakswinkel werkzaam maar hebben meer verantwoordelijk gekregen omdat... Lees meer »
Zakelijk Bij Erve Harmelink staat de gast centraal De laatste hand wordt momenteel gelegd aan het vervolmaken van Erve Harmelink. Het nieuwe pand aan de Ootmarsumseweg 289 in Fleringen is afgelopen jaar gebouwd op initiatief van Paula Harmelink en... Lees meer »
Zakelijk Miriam Doornweerd neemt Huisartspraktijk Albergen over ALBERGEN - Vanaf september hebben de patiënten van Huisartspraktijk Albergen al kennis kunnen maken met hun nieuwe huisarts. Met ingang van het nieuwe jaar neemt Miriam Doornweerd (40) de praktijk... Lees meer »
Zakelijk Beauty by ’t Vosje opent tweede vestiging in Tubbergen TUBBERGEN - Passende schoonheid in een huiselijke sfeer. Dat biedt Beauty by ’t Vosje vanaf deze maand ook in Tubbergen. Voor Nathalie Vos is het, naast de schoonheidssalon in haar geboorteplaats... Lees meer »